Het Dappere Broodroostertje Gaat naar Mars /

Video info
Title: Het Dappere Broodroostertje Gaat naar Mars
Original Title: ???
Country: Netherlands Netherlands
PAL / NTSC: PAL
Beta / VHS: VHS
Rent / Buy: ???
Category: Animation
Genre:
Year: ???
Release Date: ???
Length: 95 Minutes
Aspect Ratio: ???
Language: Nederlands
Subtitle: ???
Publisher:
Distribution: Buena Vista Home Entertainment
ISBN: ???
UPC: 8713747016389
Catalog Number: S 1108
Spine Number: ???
Synopsis
Laat u samen met het Broodroostertje, het dekentje, de lamp, de radio en Kirby, de dolle huishoudelijke apparaten uit de spannende geanimeerde musical 'Het Dappere Broodroostertje' lanceren terwijl zijn aan hun grootste reddingsoperatie tot nu toe beginnen.

Maak echter eerst kennis met het kleine baasje Chris, de laatste baby Rob en zijn vrouw, de eigenaren van het Broodroostertje. Hoe schattig dit kleintje ook is, hij trekt erg veel ongeluk aan... per ongeluk gelanceerd worden naar Mars! Voordat je het woord 'reddingsoperatie' maar kunt uitspreken schieten het Broodroostertje en zijn vrienden al te hulp, waarbij de grappige rat Ratso achter blijft om het basis station op aarde te beheren. In een magisch avontuur slagen het dappere Broodroostertje en zijn vrienden erin het kleine baasje weer veilig thuis te brengen!

Met een vrolijke soundtrack en een groot aantal innemende nieuwe figuren, waaronder de magnetron, de lekkende kraan en Tinelina, de charmante en onbaatzuchtige kerstengel, garandeert deze presentatie uitgelaten en fantasierijk plezier voor iedereen.
Cast
Original Other
???
Bonusmaterial
???
Extra Info
???