Header

Diamant Seizoen 1

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert in samenwerking met RTL en Endemol

DIAMANT Seizoen 1 (3-DVD digipack)
Eerste 13 van de in totaal 26 afleveringen – 10 uur kijkplezier
Pleuni Touw de Nederlandse Krystle?, Jules Hamel de Nederlandse J.R.?
De vergelijkingen werden snel gemaakt tussen de buitenlandse glamourseries en
DIAMANT, één van de meest succesvolle TV-series van de 90er jaren.

Met Pleuni Touw, Jules Hamel, Kiki Classen, Hugo Metsers III, Reinout Bussemaker, Marlous Fluitsma, Roeland Fernhout, Theo de Groot, Frédérique Huydts, Miryanna van Reeden
Scenario: Haye van der Heyden – Muziek: Willem Ennes - Regie: Berend Boudewijn


Verkrijgbaar vanaf 14 maart 2006
Pleuni Touw de Nederlandse Krystle?, Jules Hamel de Nederlandse J.R.?
De vergelijkingen werden snel gemaakt tussen de buitenlandse glamourseries en DIAMANT één van de meest succesvolle TV-series van de 90er jaren.
14 maart 2006 brengt Bridge Entertainment Group de eerste 13 van in totaal 26 afleveringen uit op DVD. Maar liefst 10 uur kijkplezier en verpakt als 3-DVD Digipack.

De zakenfamilie Van Tellingen is schatrijk. Ze wonen in dure huizen en trekken de aandacht met hun exclusieve auto’s. Enkele leden van deze familie kunnen het zich zelfs veroorloven om –zonder te worden afgeleid door een baan of iets wat daar op lijkt- enkel te genieten van alles wat met geld te koop is. Het hoofd van de familie, Thomas, is directeur van een gerenommeerd diamantairbedrijf dat dankzij zijn zakelijke inzicht tot de top in Nederland behoort.

Korte inhoud - Eerste 13 van totaal 26 afleveringen
Thomas (Jules Hamel) is al dertig jaar getrouwd met Hester (Pleuni Touw) en samen hebben zij drie kinderen: Anton (Reinout Bussemaker), Marion (Kiki Classen) en Boris (Hugo Metsers III). Anton is de gedoodverfde opvolger van zijn vader en is getrouwd met Janneke (Miryanna van Reeden). Na een gedegen voorbereiding op het instituut Nijenrode, draait hij nu mee in de top van het bedrijf. Marion en Boris wonen nog bij hun ouders en experimenteren met alles wat hun rijke leven heeft te bieden. Ook in hun hartstocht voor elkaar tasten zij de grenzen van hun broer-zus relatie af.
De eerste haarscheurtjes verschijnen in het familieportret als Thomas weer een geheime verhouding begint met Eliza (Marlous Fluitsma), met wie hij zo’n 20 jaar geleden brak.

Eliza heeft inmiddels een opgroeiende zoon, Jeroen (Roeland Fernhout). Wanneer de familie door een ongelukkige transactie in het bezit komt van “De Blauwe Duivel”, lijkt het onheil niet meer af te wenden. Deze beruchte en veel te kostbare diamant heeft de reputatie ongeluk te brengen aan de eigenaar. De familie doet er alles aan om van de steen af te komen, hetgeen minder eenvoudig is dan het lijkt. Intussen ondervindt iedereen de invloed van “De Blauwe Duivel”…

Cast
Thomas van Tellingen - Jules Hamel
Hester van Tellingen - Pleuni Touw
Anton van Tellingen - Reinout Bussemaker
Marion Bowman- van Tellingen - Kiki Classen
Boris van Tellingen - Hugo Metsers III
Eliza Zadelhof - Marlous Fluitsma
Jeroen Zadelhof - Roeland Fernhout
Leo van Loon - Theo de Groot
Charlotte Revers - Frédérique Huydts
Janneke van Tellingen - Miryanna van Reeden

Regie: Berend Boudewijn
Scenario: Haye van der Heyden
Muziek: Willem Ennes
Producent: Joop van den Ende TV-Producties bv

Technische gegevens
Speelduur: ± 585 min – Taal: Nederlands - Beeldformaat: 4:3 - Regio code: 2 (pal) - Audio: Dolby Digital 2.0 – Consumentenadviesprijs: € 19,99

http://www.bridge.nl