Header

Bridge: Miniseries

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert, vanwege groot succes, de
Hallmark MINISERIES

FARSCAPE: PEACEKEEPER WAR
John Crichton may not have started this war – But only he can end it.
BEN BROWDER, CLAUDIA BLACK, ANTHONY SIMCOE
Scenario: ROCKNE S. O’BANNON. Regie: BRIAN HENSON
Actie / Avontuur / Komedie / Drama / Sci-Fi,... - Speelduur: 3 uur - 2-DVD Digipack

Frederick Forsythe’s ICON
His promise of peace has stirred a nation. His secret will destroy it.
PATRICK SWAYZE, ANNIKA PETERSON, MICHAEL YORK, BEN CROSS,
PATRICK BERGIN, JEFF FAHEY
Regie: CHARLES MARTIN SMITH
Thriller - Speelduur: 3 uur - 2-DVD Digipack


Verkrijgbaar vanaf 6 december 2005
6 december brengt Bridge Entertainment Group wederom twee meeslepende miniseries uit op 2-DVD DIGIPACK. Miniseries die uitblinken door de epische verhaallijn vol avontuur, actie en romantiek en die een opvallend hoge productionvalue bezitten.

BRIAN HENSON regisseerde BEN BROWDER, CLAUDIA BLACK en vele anderen in een nieuw FARSCAPE avontuur. In Frederick Forsythe’s ICON voeren PATRICK SWAYZE, ANNIKA PETERSON, MICHAEL YORK, BEN CROSS en PATRICK BERGIN in een uiterst spannend epos de kijker mee naar Rusland, waar de anarchie heerst, de president machteloos staat en waarin een angstaanjagend manifest voor een nieuw Rusland wordt geschetst.

FARSCAPE: PEACEKEEPER WAR
John Crichton may not have started this war – But only he can end it.

Het Scarraanse Rijk heeft de oorlog verklaard. Hun vloot trekt ongehinderd door het heelal, van het ene sterrenstelsel naar het andere. Het volgende doel in hun vernietigingstocht is de Peacekeeper Alliantie, die geen idee heeft wie ze tegenover zich hebben.
Grand Chancellor Maryk (LINAL HAFT, Moulin Rouge), commandant van de Peacekeepers, heeft een idee wie hen zou kunnen helpen - astronaut John Crichton (BEN BROWDER, Party of Five). Chrichton, gefragmenteerd in driedimensionale kristallen puzzelstukjes, wordt weer in elkaar gezet, samen met z’n zwangere geliefde Aeryn (CLAUDIA BLACK, Queen of the Damned), een alien.
Hij waardeert dit, maar is niet blij met de verantwoordelijkheid die hij krijgt - hij moet een wormgat vinden, voorspellen wanneer het opengaat en de Peacekeepers naar een veiliger sterrenstelsel sturen.

Met z’n ultramoderne special effects, buitengewone personages en avonturen die je wildste fantasieën overtreffen, is FARSCAPE: PEACEKEEPER WAR de spannendste miniserie van dit millennium en komende millennia..

Met: BEN BROWDER, CLAUDIA BLACK, ANTHONY SIMCOE
Scenario: ROCKNE S. O’BANNON
Regie: BRIAN HENSON

Technische gegevens
Genre: Actie / Avontuur / Komedie / Drama / Sci-Fi,...- Speelduur: 182 minuten (ruim 3 uur)
Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Regio Code 2 (pal)
Audio: Dolby Digital 5.1 – Keuring: 6 jaar - Miniserie - 2-DVD Digipack
Conumentenadviesprijs: € 12,95

Frederick Forsythe’s ICON
His promise of peace has stirred a nation. His secret will destroy it.

Bestsellerauteur Frederick Forsyth staat op eenzame hoogte als het om thrillers gaat. Van het werk van de grootmeester van spanning en internationale intriges is nu door Hallmark Entertainment een miniserie gemaakt, waarin een angstaanjagend manifest voor een nieuw Rusland wordt geschetst.
Een eenzame geheim agent probeert wanhopig de rampzalige ontwikkelingen tot staan te brengen. In Rusland heerst de anarchie en de president staat machteloos tegen de toenemende honger en inflatie, de groeiende misdaad en corruptie en de horden werkloze rebellen die de straten onveilig maken.
De leider van de extreemrechtse partij Igor Komarov (PATRICK BERGIN, Patriot Games) komt de chaos goed uit. Hij kijkt uit naar de verkiezingen, omdat hij de ontevreden massa achter zich heeft gekregen met zijn belofte om orde en gezag te herstellen, welvaart te brengen en Rusland weer aanzien te geven in de wereld.
Wie is deze man die zegt voor een wederopstanding van Rusland te kunnen zorgen?
Wie daar meer van weet, is Jason Monk (PATRICK SWAYZE, Ghost), een voormalig CIA-man die nu op eigen houtje opereert. Hij heeft Komorovs geheime Zwarte Manifest gelezen, waarin wordt opgeroepen tot een dictatuur, militair expansionisme en massale etnische zuiveringen.

Met: PATRICK SWAYZE, ANNIKA PETERSON, MICHAEL YORK, BEN CROSS,
PATRICK BERGIN, JEFF FAHEY
Gebaseerd op een boek van FREDERICK FORSYTH
Regie: CHARLES MARTIN SMITH

Technische gegevens
Genre: Thriller - Speelduur: ± 170 min (bijna 3 uur) – Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands Beeldformaat: 16:9 - Regio code: 2 (pal) - Audio: Dolby Digital 5.1 – Keuring: 12 jaar - Miniserie - 2-DVD Digipack
Consumentenadviesprijs: € 12,95


http://www.bridgeonline.nl
http://www.hallmarkentertainment.com