Header

Home Improvement & The Golden Girls

Buena Vista Home Entertainment presenteert

Tim Allen is terug!
HOME IMPROVEMENT
Het Complete Eerste Seizoen

566 minuten – inclusief bonusmateriaal - 4 Disc Set

HOME IMPROVEMENT
Het Complete Tweede Seizoen

588 minuten – inclusief bonusmateriaal - 4 Disc Set
Een van de beste komische familie TV-series van de jaren ‘90

Met Tim Allen als Tim “The Toolman” Taylor, Pamela Anderson als het originele “Tool Time” meisje Lisa, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Jonathan Taylor Thomas. Gecreëerd door Carmen Minestra, David McFadzean, Matt Williams.

Deze klassieke komische familieserie werd al in het eerste seizoen genomineerd voor een Emmy Award voor Beste TV-serie. Er zouden nog veel Emmy’s volgen. Evenals Golden Globe Awards en veel andere toonaangevende prijzen.

THE GOLDEN GIRLS
Het Complete Eerste Seizoen

617 minuten – inclusief bonusmateriaal - 4 Disc Set

THE GOLDEN GIRLS
Het Complete Tweede Seizoen

642 minuten – inclusief bonusmateriaal - 4 Disc Set
Onovertroffen komische TV-serie uit de jaren ’80 / ‘90

Beatrice Arthur, Rue McClanahan, Betty White en Estelle Getty als vier oudere vrouwen uit Zuid Florida die samen hun huis, dromen en heel veel kwarktaart delen. Winnaar van vier Golden Globe Awards en al in het eerste seizoen een Emmy, waarna er nog velen volgden. Misschien wel de meest geliefde en de meest gelauwerde TV-series van de vorige eeuw.


Verkrijgbaar op DVD (4 Disc Set) vanaf 28 september 2005
HOME IMPROVEMENT – TV-serie – Het Complete Eerste Seizoen – 4 Disc Set
Tim Allen schroeft het gelach op als Tim “The Toolman” Taylor in het eerste gedenkwaardige seizoen van HOME IMPROVEMENT. Beleef elk grappig moment opnieuw met de ongelukken aantrekkende presentator van het oh zo populaire TV klusprogramma Tool Time, waarin hij geassisteerd wordt door Pamela Anderson als het originele Tool Time meisje Lisa.
Dat het klusprogramma iedere keer uitloopt op totale chaos komt zeker niet door zijn rechterhand Albert “Al” Borland (Richard Karn), die veel meer van klussen afweet - “I don’t think so, Tim” - maar voortdurend door Tim wordt overruled.
Naast zijn gekluns als TV presentator is hij als vader ook niet erg succesvol. Gelukkig kan hij thuis nog leunen op zijn vrouw Jill. Daarnaast kan hij ook altijd terecht bij zijn buurman Wilson (Earl Hindman).
BONUSMATERIAAL:
· LOSSE FLODDERS – HUMOR IN HOME IMPROVEMENT
· GESPROKEN TOELICHTING VAN UITVOEREND PRODUCENTEN CARMEN FINESTRA EN DAVID McFADZEAN
Interactieve menu’s – Directe scènetoegang.
Taalkeuze:Dolby Surround 2.0: Engels/Italiaans/Duits/Spaans – Speelduur: 566 minuten
Ondertiteling: Nederlands/Engels/Engels voor doven en slechthorenden /Frans /Italiaans/ Duits/Spaans/Zweeds/Noors/Deens/Fins
Technische Specificaties: 1.33:1 4x3

HOME IMPROVEMENT – TV-serie – Het Complete Tweede Seizoen – 4 Disc Set
Sluit de boor aan en haal de dopsleutels tevoorschijn! Tim Allen hamert het gelach er nagelvast in als Tim “The Toolman” Taylor in het dolkomische tweede seizoen van HOME IMPROVEMENT.
BONUSMATERIAAL:
· LOSSE FLODDERS – SEIZOEN 2 – HUMOR IN HOME IMPROVEMENT
Interactieve menu’s – Directe scènetoegang.
Taalkeuze:Dolby Surround 2.0: Engels/Italiaans/Duits/Spaans – Speelduur: 588 minuten
Ondertiteling: Nederlands/Engels/Engels voor doven en slechthorenden /Frans /Italiaans/ Duits/Spaans/Zweeds/Noors/Deens/Fins
Technische Specificaties: 1.33:1 4x3

Met Tim Allen als Tim “The Toolman” Taylor, Pamela Anderson als het originele “Tool Time” meisje Lisa, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Jonathan Taylor Thomas.
Gecreëerd door Carmen Minestra, David McFadzean, Matt Williams

Tim Allen (1953, Denver, Colorado) groeit op in een gezin met zeven jongens. Al jong verliest hij zijn vader. Na een afgeronde studie Televisie Productie aan de Universtiteit van Michigan besluit hij eerst als stand-up comedian carrire te maken. Al snel krijgt hij in Detroit zijn eigen show in het Comedy Castle. Optredens in een aantal TV-commercials vergroten zijn populariteit. Een running gag in zijn show is de rubriek Men Are Pigs, waarin op hilarische wijze de liefde van de man voor apparaten op de hak genomen wordt. Het idee voor een van de meest succesvolle TV-series is geboren. Na de start in 1991 wordt in mei 1999 de laatste aflevering opgenomen.

Deze klassieke komische familieserie werd al in het eerste seizoen genomineerd voor een Emmy Award voor Beste TV-serie. Er zouden nog veel Emmy’s volgen.
Evenals Golden Globe Awards en veel andere toonaangevende prijzen.

THE GOLDEN GIRLS – TV-serie – Het Complete Eerste Seizoen – 4 Disc Set
Beatrice Arthur, Rue McClanahan, Betty White en Estelle Getty spelen vier oudere vrouwen uit Zuid Florida die samen hun huis, dromen en heel veel kwarktaart delen.
Intelligent, promiscue, dom en dolkomisch zijn deze leuke, totaal verschillende vrouwen die samen een perfecte vriendenkring vormen. Het is allemaal provocerend plezier en amusement dat je je nog herinnert… en nog veel meer. Maar liefst 25 afleveringen.
Al in het eerste jaar kreeg The Golden Girls een Emmy voor uitstekende komische serie.
BONUSMATERIAAL:
· JOAN AND MELISSA RIVERS OVER DE MODE
Interactieve menu’s – Directe scènetoegang.
Taalkeuze:Dolby Surround 2.0: Engels/Italiaans/Duits/Spaans – Speelduur: 617 minuten
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden/Frans/ Italiaans /Duits/Spaans/Zweeds/Noors/Deens/Fins
Technische Specificaties: 1.33:1 4x3

THE GOLDEN GIRLS – TV-serie – Het Complete Tweede Seizoen – 4 Disc Set
Geniet van de slimme Dorothy, de welbespraakte Sophia, de naïeve Rose, en Blanche, de . .
nou ja, je weet wel… met het tweede seizoen van één van de grappigste televisieseries aller tijden, THE GOLDEN GIRLS. Voor dit seizoen kreeg deze geliefde serie zijn tweede, opeenvolgende Emmy voor uitstekende komische serie en een Golden Globe voor beste televisiecomedy/-musical.
BONUSMATERIAAL:
· GA VOOR HET GOUD WEETJESQUIZ
Interactieve menu’s – Directe scènetoegang.
Taalkeuze:Dolby Surround 2.0: Engels/Italiaans/Duits/Spaans – Speelduur: 642 minuten
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden/Frans/ Italiaans /Duits/Spaans/Zweeds/Noors/Deens/Fins
Technische Specificaties: 1.33:1 4x3

De serie is gecreëerd door Susan Harris.