Header

A Lot Like Love en The Life Aquatic vanaf 28/9

Buena Vista Home Entertainment presenteert:

A LOT LIKE LOVE
Ashton Kutcher (The Butterfly Effect) en Amanda Peet (The Whole Nine Yards) in een heerlijke romantische film (in de geest van When Harry Met Sally)
Regie: Nigel Cole

THE LIFE AQUATIC WITH STEVE ZISSOU
Een unieke avonturen comedy met een enkel uit sterren bestaande cast.
Met o.a. Bill Murray, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Anjelica Huston,
Michael Gambon, Noah Taylor en Bud Cort
Regie: Wes Anderson


Te KOOP op DVD vanaf 28 september 2005


Twee films, die een groot publiek in de bioscoop wisten te vermaken, verschijnen 28 september 2005 op DVD.
A LOT LIKE LOVE van regisseur Nigel Cole, met in de hoofdrollen Ashton Kutcher en Amanda Peet, is een heerlijke romantische film in de geest van When Harry Met Sally.
THE LIFE AQUATIC WITH STEVE ZISSOU, van het eigenzinnige talent Wes Anderson, is een unieke avonturen comedy met een enkel uit sterren bestaande cast zoals Bill Murray, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Michael Gambon, Noah Taylor en Bud Cort.
Distributie: Buena Vista Home Entertainment.

A LOT LIKE LOVE
In de geest van When Harry Met Sally is er nu het heerlijke verhaal A LOT LIKE LOVE. Een hartverwarmende romantische comedy over hoe het soms jaren kan duren voordat je op het eerste gezicht verliefd wordt.

Ashton Kutcher (The Butterfly Effect) en Amanda Peet (The Whole Nine Yards) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een vlucht van Los Angeles naar New York. Over één ding zijn ze het direct eens; tussen hen zal het nooit iets worden. Daarvoor verschillen ze veel te veel van elkaar. In de zeven jaren die volgen komen ze elkaar regelmatig tegen. Ze hebben het leuk, maar de echte vonk springt nooit over. Ze gaan ieder voor zich weer steeds weer verder met hun leven. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. En terwijl ze allebei op zoek zijn naar de ideale partner , wordt hun vriendschap steeds hechter.

Met: Ashton Kutcher (The Butterfly Effect) en Amanda Peet (The Whole Nine Yards)
Regie: Nigel Cole

BONUSMATERIAAL OP DE DVD
· Bloopers
· Deleted Scenes
· Muziekvideo uitgevoerd door Aqualung
· Gesproken toelichting
Touchstone Home Entertainment.
Genre: romance. Speelduur: 103’. Keuring: 12 jaar, drugs
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze Dolby Digital 5.1: Engels / Spaans. Dolby Surround 2.0: Engels voor doven en slechthorenden. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Spaans / Portugees / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands. 1.85:1 / 16 x 9

Te KOOP op DVD vanaf 28 september 2005 - Te HUUR vanaf 27 september

THE LIFE AQUATIC WITH STEVE ZISSOU
De wereldberoemde onderwaterfilmer Steve Zissou (Bill Murray), een ooit zeer succesvolle documentaire filmmaker maar nu al jaren zonder hit, hijst vanuit een Italiaanse kustplaats de zeilen voor een expeditie waarbij hij op jacht gaat naar de mysterieuze, onvindbare en mogelijk niet-bestaande jaguarhaai die zijn partner heeft gedood.
Team Zissou, zijn crew op het hopeloos verouderde schip, dat naast een sauna, een bibliotheek, ook filmcamera’s, een geluidstudio en een montagekamer bevat, wordt gevormd door een aantal excentriekelingen zoals de Duitse ingenieur Klaus Daimler (Willem Dafoe) en de matroos Pelé dos Santos, die verslingerd is aan de liedjes van David Bowie in het Portugees.
Onderweg krijgen ze ondermeer gezelschap van een jonge co-piloot van Air Kentucky (Owen Wilson), die mogelijkerwijs Zissou's zoon is, een knappe hoogzwangere journaliste (Cate Blanchett) met de opdracht om over Zissou te schrijven, en Zissou's vreemde echtgenote en co-producente Eleanor (Anjelica Huston). Ze krijgen te maken met gigantische moeilijkheden, waaronder piraterij, ontvoering en een faillissement.

De voor een Oscar® genomineerde schrijver en tevens de regisseur van de film Wes Anderson (2001, Best Original Screenplay, The Royal Tenenbaums) heeft voor deze unieke avonturencomedy, die zowel een parodie als een hommage is aan natuurfilmmaker Jacques Cousteau, een enkel uit sterren bestaande cast weten te strikken.
Met: Bill Murray (Lost in Translation), Owen Wilson (Meet the Fockers), Willem Dafoe, (The Aviator, Spiderman 2), Jeff Goldblum (Independence Day, Jurassic Park), Cate Blanchett (The Aviator), Anjelica Huston, Michael Gambon, Noah Taylor en Bud Cort.
Scenario: Wes Anderson & Noah Baumbach
Regie: Wes Anderson (Rushmore, The Royal Tenenbaums)

BONUSMATERIAAL OP DE DVD
· Gesproken Toelichting
· “Sterren op de set”
· Deleted scenes
Touchstone Home Entertainment. Genre: komedie. Speelduur: 114’. Keuring: 12 jaar, geweld, grof taalgebruik.
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden. 2.35:1 / 16 x 9

Te KOOP op DVD vanaf 28 september 2005 - Reeds te HUUR