Header

King Kong de Game

Peter Jackson’s

KING KONG
Vanaf 15 november op alle platforms

Op 15 november brengt Ubisoft, één van ’s werelds grootste uitgevers van videogames, de officiële game van de speelfilm KING KONG, die op 15 december zijn première in de Nederlandse bioscopen beleeft, uit op alle platforms.

In Peter Jackson’s King Kong toont regisseur en drievoudig Academy Award® winnaar Peter Jackson (The Lord of the Rings: The Return of the King) zijn visie op het klassieke verhaal over de reusachtige aap die in het wild is gevangen en naar de beschaafde wereld wordt gebracht, waar hem een tragisch lot wacht. Samen met Ubisoft’s game creator Michel Ancel (geestelijk vader van o.a. Rayman), de Montpellier Studio en visual-effects company Weta Ltd. creëerde Peter Jackson op basis van zijn gelijknamige speelfilm ook de videogame Peter Jackson’s King Kong.

De cinematografische kwaliteiten die de game kenmerken, zorgen ervoor dat spelers de game filmisch en nog intenser zullen ervaren. Vecht voor je leven op Skull Island als hoofdpersoon Jack Driscoll en ervaar de macht van King Kong in de 3e persoon als hij het opneemt tegen gigantische beesten...

Beleef alle belangrijke filmmomenten en nog veel meer met Peter Jackson’s KING KONG DE GAME!

http://www.ubi.com/US/