Header

A SOUND OF THUNDER, vanaf 1 sept in de bioscoop

Moonlight Film Distribution pesenteert:

A SOUND OF THUNDER

Edward Burns, Ben Kingsley, Catherine McCormack, Jemima Rooper
Scenario: Thomas Dean Donnelly, Ray Bradbury
Regie: Peter Hyams (The Relic, End of Days, Sudden Death, Timecop)


Te zien in de bioscoop vanaf 1 september 2005


SYNOPSIS
New York. Hi-tech superconcern waar Ben Kingsley de scepter zwaait en dat vooral gespecialiseerd is in het conserveren van dieren die dreigen uit te sterven. Zeer veel geld verdienen ze met een virtuele safari, waarbij tegen betaling, mensen via een hi-tech computer terug naar de pre-historie afgeschoten worden, alwaar ze op levensgrote in het wild levende levensechte dieren, waaronder dinosaurussen, jagen. Een en ander gebeurt onder stricte regels. Zo hebben de deelnemers speciale kleding, apart wapentuig en mogen ze absoluut niet van de baan afstappen waar ze oplopen en waar vandaan ze jagen.

Wanneer een van de deelnemers aan deze safari toch van de baan afstapt en een flard van een vlinder aan zijn schoenzool blijft plakken, zet hij zonder het te weten een kettingreactie in gang die zijn weerga niet kent en de mensheid in zijn bestaan op alle fronten dreigt te vernietigen.

Een team deskundigen moet terug zien te keren naar de pre-historische periode. Alleen door het restant van de vlinder terug te plaatsen in die tijd, kan de totale vernietiging van de mensheid worden voorkomen.

Genre: Actie / Avontuur / (SF)
Productie: US/Duits/Tsjechie
Speelduur: 103 minuten