Header

Pole Fitness dé fitness hype uit de VS vanaf 20-9 op D

A GREAT WAY TO FLY!

HOUSE OF KNOWLEDGE presenteert
DE NIEUWSTE FITNESS HYPE UIT AMERIKA

POLE FITNESS ®
Paaldansen en gogo-dansen met meervoudig paaldanskampioene
DENISE MULDER
In twee verschillende versies:
BASIC voor beginners – ADVANCED voor gevorderden

Verkrijgbaar op DVD vanaf 20 september 2005


Maak u klaar voor de nieuwste fitness hype uit Amerika: Pole Fitness ®

Sierlijk bewegen, lekker kunnen dansen én je lichaam in superconditie brengen, dat waren dé redenen voor meervoudig paaldanskampioene Denise Mulder en gogo-danser Marcel Wigman om het unieke Pole Fitness ® te ontwikkelen.

Pole Fitness ® is de nieuwe workout waarin de huidige trend paaldansen wordt gecombineerd met gogo-dansen. Een supercombi die je tot nu toe alleen in het club- en uitgaansleven ziet. Maar dat gaat snel veranderen. Paaldansen is een sterke en afwisselende combinatie van krachttraining (paaldansen) en cardio (gogo-dansen). Het maakt je fit, soepel en het leert je lekker dansen. De fitnesswereld bereidt zich voor: instructeurs die les gaan geven worden klaargestoomd, sportscholen worden ingericht met danspalen en de sporters die als proefkonijn mochten meedoen zijn wild enthousiast.

De Pole Fitness ® Workout is sportief, flitsend en trendy. Sportscholen en de rest van Nederland bereid u voor!

20 september 2005 brengt House of Knowledge Pole Fitness ® met meervoudig paalsdanskampioene Denise Mulder uit op DVD. In twee verschillende versies; BASIC voor beginners en ADVANCED voor gevorderden. Je hoeft er geen danspaal voor in huis te hebben.

Voor wie?
Pole Fitness ® is geschikt voor iedereen: jong, oud, stevig, slank, vrouwen, maar ook mannen die lekker willen trainen en op een sierlijke manier willen (leren) bewegen. Er wordt hard aan je lichaam, conditie, en bewegingen gewerkt. Kortom je voelt je zelfverzekerd en verhoogt je sex-appeal.

Beide DVD’s zijn voorzien van een handig instructieboekje en begeleidende foto’s!
Consumenten adviesprijs per DVD: € 9,99

Pole Fitness® Basic en Pole Fitness® Advanced
Twee afzonderlijke DVD’s
A Great way to Fly!

Sierlijk bewegen, lekker kunnen dansen en je lichaam in superconditie brengen. Met deze DVD’s lukt dat allemaal. Meervoudig paaldanskampioene, Denise Mulder en gogo-danser Marcel Wigman hebben een uniek programma ontwikkeld dat u de basis bijbrengt van de nieuwste rage uit Amerika, Pole Fitness®

De Pole Fitness® Basic DVD is voor de beginner en de Advanced DVD voor de geoefende sporter.
De Basic DVD bevat extra uitleg over gracieus bewegen en Pole Fitness ® in de praktijk, terwijl op de Advanced DVD extra aandacht wordt besteed aan onder andere krachttraining.

Op beide DVD”s is veel veel aandacht voor de Warming up: rekken en strekken gecombineerd met dansen. Dan is het tijd voor het paaldansen: oefeningen met uitleg over de diverse technieken. Vervolgens intensief Gogo-dansen. Aan het einde van de workout de onmisbare coolingdown. Laat je spieren langzaam in vloeiende bewegingen afkoelen op rustige muziek.

Geschikt voor alle niveaus.
De oefeningen kunt u thuis of in de sportschool beoefenen.

Er is na ieder trainingsblok een resultaat te boeken, bovenop de positieve effecten die het heeft op het gebied van cardio en kracht.

Naast een intensieve work out is Polefitness ook een manier om je bewuster te laten worden van je vrouwelijkheid en daarmee je sex-appeal.
Raadpleeg altijd een arts voor u begint aan een oefenprogramma.

BASIC
Intro clipje - 1 minuut
Warming up
Uitleg Gracieus bewegen
14 Technieken Pole Fitness
Gogo-dancing
Cooling down
Pole Fitness in de praktijk
Clip (promo) 5 minuten
Aankondiging van Pole Fitness Advanced

ADVANCED
Clipje 1 minuut
intro Denise + krachttraining
Warming up
18 Technieken Pole Fitness
Gogo-dancing
Cooling down
Clip (promo) 5 minuten

Technische gegevens
Genre: Workout - 4:3 Full Frame - Dolby Digital 2.0 - Nederlands gesproken
Speelduur: ca. 1 uur per DVD

Copyright
© Denise Mulder. All Rights Reserved. Package design and summery 2005 House of Knowledge. Marketed by House of Knowledge.

DENISE MULDER (Gouda 1974)
Van kindsbeen af heeft Denise interesse in dansen, van breakdance tot ball room dansen.
Maar tijdens haar studietijd (Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hoge School in Rotterdam) en haar werkzaamheden (vestigingsdirecteur bij een bedrijf in beveiligingssystemen in Amsterdam en Rotterdam) is het niet mogelijk voldoende aandacht aan haar grote liefde te schenken.

In 1999 besluit ze de gok te wagen en carrière te maken in de danswereld. Een danswereld die ze op haar eigen, unieke wijze vorm zal geven.
Ze neemt ontslag en vertrekt naar Duitsland voor optredens in het club circuit.
Na twee jaar te hebben gedanst in Duitsland en Belgie begint ze in Nederland. Met shows in discotheken, dancings en op beurzen verdient ze een goed inkomen. Thuis heeft ze inmiddels in de tuin in beton een hoge paal laten zetten. Ze heeft het in Amerika gezien. Daar zet ze haar zinnen op. Met paaldansen zal ze internationaal doorbreken. Haar doelen om op te treden op grote beurzen, Nederlands kampioen te worden en minimaal één keer te schitteren in Las Vegas, zijn inmiddeld bijgesteld.

In 2003 wordt Denise met een indrukwekkende Lara Croft act in Amerika wereldkampioen paaldansen. Op slag is ze een bekende Nederlander. De media is gecharmeerd en onder de indruk van haar nuchterheid, de gedisciplineerde wijze waarop ze naar haar sportieve doel toewerkt en haar bevlogenheid.
In die periode legt ze de basis voor het programma Pole Fitness.

In 2004 toert ze met haar vaste dansers Ready2Dance langs discotheken.
Een samenwerking met de band Soulvation resulteert in een optreden in Ahoy tijdens “Live 38” en de “Vrienden van Amstel Live”, gevolgd door weer een optreden in de Ahoy tijdens “Musicals” waar ze danste op What a Feeling uit de film Flashdance.
Uitnodigingen voor het geven van workshops aan o.a. het Nederlands Danstheater en het Noord Nederlands Toneel volgen.
Datzelfde jaar verdedigt ze met succes haar wereldtitel paaldansen in de US.

2005 staat helemaal in het teken van Pole Fitness. Gerenommeerde sportcentra nodigen haar uit en laten zich instrueren. Na de discotheken is het nu de beurt aan de sportscholen om massaal danspalen aan te schaffen. Een uitschuifbare danspaal om thuis in de garage of op zolder te monteren is in ontwikkeling.

http://www.polefitness.nl
http://www.houseofknowledge.nl