Header

Swiebertje Deel 9 & Deel 10

Bridge Entertainment Group presenteert samen met de NCRV

Daar komt Swiebertje.....
SWIEBERTJE - Deel 9 en Deel 10 (de allerlaatste delen!)
Met op Deel 10 de oudste verloren opnamen in zwart / wit uit 1961
Met Joop Doderer als Swiebertje, Piet Ekel, Bert Dijkstra, Riek Schagen en Lou Geels.
Het beste TV-programma uit vijftig jaar televisie.
Bedacht en geschreven door John H. Uit de Bogaard.

Verkrijgbaar op KOOPDVD vanaf 9 augustus 2005


Twintig jaar lang wist de vrolijke zwerver Swiebertje, samen met zijn trouwe metgezellen Malle Pietje, Saartje, de Burgemeester en Bromsnor, Nederland aan de buis te kluisteren. Een legendarische serie van John H. Uit den Bogaard. Het is inmiddels bijna 30 jaar geleden dat Swiebertje afscheid nam van de Nederlandse televisie en voorgoed naar Canada vertrok. Maar de vrolijke zwerver werd in de tussentijd door niemand vergeten. Swiebertje werd in 2001 zelfs uitgeroepen tot “het beste programma uit de televisiegeschiedenis”.

In 2002 bracht Bridge Entertainment Group, in samenwerking met de NCRV, de eerste twee delen uit van deze legendarische TV-serie. Inmiddels zijn 8 delen gereleased. Met bijna 1 miljoen verkochte units is de SWIEBERTJE-serie een doorslaand succes. 9 augustus 2005 verschijnen SWIEBERTJE Deel 9 en SWIEBERTJE Deel 10. Op Deel 10 staan de oudste verloren opnamen – in zwart/wit - uit 1961. Met Deel 9 en Deel 10 is de SWIEBERTJE-serie compleet.

SWIEBERTJE deel 9
Met de onvergetelijke avonturen...
Pas op Filifalderatus
Als Malle Pietje ziek wordt van bedorven oliebollen wil Swiebertje zijn goede vriend graag helpen. Bij een kwakzalver koopt hij dure kruiden, maar die blijken waardeloos te zijn. Als Swiebertje tot de ontdekking komt dat hij is opgelicht, besluit hij de kwakzalver nog eens op te zoeken...
Het zit snor met Brom
Een goede kennis van Swiebertje raakt in de problemen: hij is veel geld kwijtgeraakt door de aankoop van waardeloze aandelen. Als Swieb het geld probeert terug te halen, krijgt hij het aan de stok met Bromsnor. Maar gelukkig is er altijd nog Cornelia, de vrouw van Brom.
Zij weet de corrupte bemiddelaar te ontmaskeren!

Lengte: 98 minuten. DVD: Beeldformaat: 4:3. Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 2.0. Nederlands gesproken. Consumentenadviesprijs: Euro 11.99

SWIEBERTJE deel 10
Met de onvergetelijke avonturen...
Steek je handen uit de mouwen, Swiebelman
Swiebertje zit weer eens zonder geld. Door tussenkomst van Bromsnor en op aanbeveling van de burgemeester krijgt hij een baantje als manusje van alles bij Mevrouw Deuterhops. Als dat maar goed gaat!
Het is een Lamme(tjes) geschiedenis
Swiebertje moet bij een boer de stal van de lammetjes repareren, maar hij valt in slaap. De lammetjes ontsnappen, waardoor de boer Swiebertje van diefstal verdenkt! Swieb laat het er niet bij zitten en gaat met behulp van Bromsnor en Malle Pietje op onderzoek uit. Zullen ze de lammetjes terugvinden?

EXTRA: DE OUDST TERUGGEVONDEN ZWART-WIT AFLEVERING:
Swiebertje als Woonwagenklant uit 1961!
Om een zakcentje te verdienen, gaat Swieb aan het werk bij een rondreizende straatartiest. Als hij in zijn woonwagen een nepbaard vindt, lijkt het Swiebertje een leuk idee om Juffrouw Saartje ermee te verrassen. Maar Saartje schrikt zich een ongeluk en schakelt snel de hulp van Bromsnor in.

Lengte: 128 minuten. DVD: Beeldformaat: 4:3. Regio Code: 2 (pal). Audio: Dolby Digital 2.0. Nederlands gesproken. Consumentenadviesprijs: Euro 11.99

http:// http://www.bridgeonline.nl
http://www.ncrv.nl/classics