Header

Death Inside Hitler's Bunker

DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER

Vanaf 11 augustus op DVD
Wat zich afgespeeld heeft in de weken voor Hitler’s zelfmoord op 30 april 1945 was lange tijd niet geheel duidelijk. Al snel werden de meest uiteenlopende verhalen verspreid. Nu, zo’n 60 jaar later, wordt er met de DVD DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER, een compleet beeld geschetst over de laatste dagen van Adolf Hitler in zijn ‘fuhrerbunker’. DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER is vanaf 11 augustus op DVD verkrijgbaar.

De bijzondere documentaire DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER schetst onder meer aan de hand van werkelijke beelden enerzijds de situatie van Adolf Hitler in zijn beroemde bunker en anderzijds die van de oprukkende Russen richting Berlijn. DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER een unieke documentaire die de ondergang van Hilter verduidelijkt aan de hand van de echte beelden van de laatste dagen uit Hitler´s jarenlange en allesvernietigende strijd om zijn Derde Rijk.

De persoonlijke verhalen van Hitler’s secretaresse Traudl Junge, zijn adjudant, leden van de Hitler Jugend, die hem tot een dag voor zijn dood nog eerden met de hitlergroet, en andere mensen die tot aan het laatste moment in de bunker hebben gewerkt, maken duidelijk wat zich de laatste dagen in de bunker heeft afgespeeld.

Tot slot worden de geruchten dat Hilter nog zou leven in deze documentaire krachtig ontzenuwd. De Russische KGB levert in DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER het onomstotelijke bewijs van Hitler’s dood.

Deze inhoudelijk bijzondere documentaire verdient een net zo speciale verpakking. TDM levert de DVD DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER in een prachtig vormgegeven DVD box met een gedetailleerde plattegrond van de bunker, zoals deze tijdens de oorlog in gebruik was. DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER is op DVD verkrijgbaar vanaf 11 augustus.

De documentaire DEATH INSIDE HITLER’S BUNKER staat in twee taalversies op deze DVD. Naast een Engelse versie, is er ook de originele Duitse versie, beiden met Nederlandse ondertiteling.

Beeld: 4:3 full screen
Geluid: Dolby 2.0
Lengte: 80 minuten
Consumentenadviesprijs EURO 14,99