Header

De mooiste miniseries

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert, vanwege groot succes,
de mooiste HALLMARK ENTERTAINMENT en POWER TV MINISERIES
op 2-DVD DIGIPACK.
Epische verfilmingen vol avontuur, actie en romantiek.


ARTHUR HAILEY’S DETECTIVE
TOM BERENGER, ANNABETH GISH, RICK GOMEZ
Regie: David S. Cass Sr.
Misdaad - Speelduur: 3 uur

Verkrijgbaar op 2-DVD Digipack vanaf 12 juli 2005


DAY OF DESTRUCTION
NANCY MCKEON, DIANE WIEST, THOMAS GIBSON, RANDY QUAID
Scenario: Matt Dorff - Regie: Dick Lowry
Actie - Speelduur: 2 uur / 54 minuten

LIVES OF THE SAINTS
SOPHIA LOREN, FAB FILIPPO, KRIS KRISTOFFERSON
Scenario: Malcolm MacRury, Nino Ricci - Regie: Jerry Ciccoritti
Speelfilm - Speelduur: 3 uur / 3 minuten

EARTHSEA
Een magische legende
ISABELLA ROSSELLINI, KRISTIN KREUK, SHAWN ASHMORE, DANNY GLOVER
Gebaseerd op de boeken van Ursula K. Le Guin - Scenario: Gavin Scott
Regie: Rob Lieberman
Actie / avontuur - Speelduur: 2 uur / 46 minuten

Verkrijgbaar op 2-DVD Digipack vanaf 16 augustus 2005


Vanwege de steeds groter wordende populariteit van de indrukwekkende MINISERIES van HALLMARK ENTERTAINMENT en POWER TV, brengt Bridge Entertainment Group vanaf deze maand tot en met december, maar liefst 16 van deze serie’s uit op 2-DVD DIGIPACK.

Miniseries die uitblinken door de epische verhaallijn vol avontuur, actie en romantiek en die een opvallend hoge productionvalue bezitten. Bovendien vaak met bekende sterren in de voornaamste rollen en zeer scherp geprijsd. Consumentenadviesprijs: € 14,95

In de maand JUNI verschenen reeds de MINISERIES

5 DAYS TO MIDNIGHT
Wat blijft erover als iemand vermoord wordt? Een politiedossier, de kogel waarmee hij vermoord is, en vooral de gruwelijke foto’s van de plaats van het delict. Maar in dit geval klopt er iets niet. Het slachtoffer leeft nog....
Met: TIMOTHY HUTTON, RANDY QUAID, KARI MATCHETT
Scenario: Robert Zappia, David Aaron Cohen - Regie: Michael W. Watkins
Actie / Thriller / Sci-Fi - Speelduur: 3 uur / 30 minuten

GONE BUT NOT FORGOTTEN
Een vrouw uit Oregon verdwijnt spoorloos. Het enige wat gevonden wordt is een zwarte roos en een briefje met de tekst: Gone but not Forgotten. De verdwijning en het briefje doen denken aan een serie moorden die jaren daarvoor in New York zijn gepleegd...
Gebaseerd op de bestseller van Phillip Margolin.
Met: WILLIAM ATHERTON, JIMMY BRIDGES, LEE BURNS
Scenario: Philip M. Margolin, Steven H. Berman - Regie: Armand Mastroiani
Misdaad - Speelduur: 3 uur

GUNPOWDER: TREASON en PLOT
Een van de meest spraakmakende gebeurtenissen uit de geschiedenis.
Als de mooie, jonge katholieke Koningin Mary uit Frankrijk terugkeert om de Schotse troon op te eisen, treft ze een verdeeld, wetteloos land aan waar moord en doodslag hoogtij vieren...
Met: ROBERT CARLYLE, CLEMENCE POESY, CATALIN BABLIUC
Scenario: Jimmy McGovern - Regie: Gillies MacKinnon
Speelfilm - Speelduur: 3 uur / 25 minuten

VANAF 12 JULI:

ARTHUR HAILEY’S DETECTIVE
Een meesterlijk verhaal boordevol spanning. Het slot zal zelfs de meest doorgewinterde speurneus verrassen. Het is een pittige thriller over gerechtigheid, vergelding en wraak.
Rechercheur Malcolm Ainslie (Golden Globe-winnaar Tom Berenger uit Platoon), een voormalig katholiek priester, onderzoekt moordzaken voor de politie van Miami. Hij wordt opgeroepen om Elroy Doil een bekentenis af te nemen. Deze veroordeelde seriemoordenaar, die door Ainslie zelf is opgepakt, zal de volgende ochtend geëxecuteerd worden. Doil wordt verdacht van een reeks moorden, maar is maar voor eentje veroordeeld. Hij wil schoon schip maken en alles vertellen wat hij weet. Ainslie kan dit aanbod niet weerstaan, want de inmiddels vier jaar eerder gepleegde moorden laten hem maar niet los.

De slachtoffers zijn bejaarden en zijn op een barbaarse manier omgebracht. De moordenaar zegt zelf een wraakengel van God te zijn. Maar Doils motieven zijn nog duisterder en ronduit verbijsterend, want hij blijkt zwaar getekend door het leven te zijn. Het volledige verhaal van de misdrijven dat Doil beloofd had aan Ainslie te onthullen, is al even duister en verbijsterend. Beide mannen belanden daardoor op een kronkelig pad dat ze terugvoert naar hun eigen verleden. Ze gaan twijfelen over wat ze van elkaar denken te weten, over misdaad en straf, en over waarheid en rechtvaardigheid.

Met:TOM BERENGER (Platoon), ANNABETH GISH, RICK GOMEZ - Regie: David S. Cass Sr.
Speelduur: ± 2 uur / 46 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands.
Beeldformaat: 4:3 – Regio Code 2: 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 2.0 - Keuring: 12 jaar – Genre: Misdaad - Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2DVD Digipack)

VANAF 16 AUGUSTUS:

DAY OF DESTRUCTION
in de traditie van 10.5 en The Day After Tomorrow.
Met in de hoofdrollen niemand minder dan Golden Globe-winnaar Thomas Gibson (Brush with Fate) en Oscar-, Emmy- en Golden Globe-winnares Diane Wiest (Bullets over Broadway). De film is een wervelwind van menselijke emoties, adembenemende actiescènes en oogverblindende special effects.

Drie wervelstormen trekken een spoor van verwoesting door Las Vegas. Cyclonen teisteren de kust van Florida. Het noordoosten van de VS zucht onder een hittegolf die zijn weerga niet kent. Stormen razen door het zuiden. Bliksemflitsen verlichten de hemel en
overal breken branden uit. Amy Harking (Nancy McKeon, The Division) is een beginnende anchorwoman uit Chicago die hoopt op haar grote doorbraak. Ze is als de dood voor deze natuurrampen, en nog meer voor de onvermijdelijke gevolgen: stroomuitval in het hele land en steeds minder capaciteit om de boel weer te herstellen. Overbelasting van het resterende stroomnet zou het hele land kunnen lamleggen. De hele bevolking zou dan in het donker zitten, afgesloten van de rest van de wereld en blootgesteld aan de vreselijkste gevaren.

Met: THOMAS GIBSON (Brush with Fate), NANCY MCKEON, RANDY QUAID, DIANE WIEST (Bullets over Broadway) - Scenario: Matt Dorff - Regie: Dick Lowry
Speelduur: ± 2 uur / 54 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands.
Beeldformaat: 16:9 – Regio Code 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 5.1 - Keuring: 12 jaar – Genre: Drama / actie - Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2DVD Digipack)

LIVES OF THE SAINTS
Een episch verhaal over verraad, zelfmoord, geloof en hartstocht, maar vooral over liefde en vergeving. Een adembenemende miniserie die niemand onberoerd zal laten.
De zeven jaar oude Vito woont in een Italiaans dorpje waar religie en bijgeloof nog een grote rol spelen in het dagelijks leven. Hij is dol op zijn moeder, een sterke vrouw die Cristina heet. Zijn vader, Mario, is geëmigreerd naar Canada. In zijn afwezigheid wordt zijn tante, de onderwijzeres Teresa, de steun en toeverlaat van Vito en van de rest van de familie. Zij is de constante in zijn leven en voedt hem op aan de hand van teksten uit “Lives of the Saints”, een religieus boek met illustraties. Alles verandert als Cristina door een gifslang gebeten wordt en kort daarna ontdekt dat ze zwanger is. De roddels in het dorp maken het leven voor haar ondraaglijk. Ze besluit om samen met Vito zijn vader achterna te reizen naar Canada.

Met: SOPHIA LOREN, FAB FILIPPO, KRIS KRISTOFFERSON - Scenario: Malcolm MacRury, Nino Ricci - Regie: Jerry Ciccoritti
Speelduur: ± 3 uur / 3 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands.
Beeldformaat: 16:9 – Regio Code 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 2.0 - Keuring: 6 jaar Genre: Speelfilm / actie - Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2DVD Digipack)

EARTHSEA
Combineer de grootsheid van LORD OF THE RINGS, de magie van HARRY POTTER en de adembenemende fantasie van C.S. Lewis met de kracht van de Hallmark Entertainment-klassiekers als MERLIN, THE ODYSSEY en ARABIAN NIGHTS, en je krijgt EARTHSEA, een fantastische actie- / avonturenfilm die zijn weerga niet kent.
In de magische wereld van EARTHSEA heeft de vredesamulet eeuwenlang de vrede bewaard tussen de mensen en de draken. Maar als de amulet breekt en een stuk ervan verdwijnt, moet een beginnende tovenaar het evenwicht weer zien te herstellen en voorkomen dat een boosaardige koning de eilanden van Earthsea verovert.

Met: ISABELLA ROSSELLINI, KRISTIN KREUK, SHAWN ASHMORE, DANNY GLOVER - Gebaseerd op de boeken van Ursula K. Le Guin - Scenario: Gavin Scott - Regie: Rob Lieberman
Speelduur: ± 2 uur / 46 minuten. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands.
Beeldformaat: 16:9. Audio: Dolby Digital 5.1 DTS. Keuring: 12 jaar, geweld - Verkrijgbaar op KOOP-DVD (2DVD Digipack)

http://www.bridgeonline.nl
http://www.hallmarkentertainment.com