Header

Crimes of the 20th Century

TDM presenteert onder het Crime-Time label:
Crimes of the 20th Century


Dé documentaire over de meest spraakmakende moordzaken, maffiabazen, seriemoordenaars en onopgeloste mysteries van de eeuw

Release 28 juli (4 DVD box)


Deze zeer complete DVD bevat o.a. alle beruchte moordzaken, de grootste criminelen, de bekendste moordaanslagen, de gruwelijkste seriemoordenaars en meer! Een wereld vol gekken, psychopaten en
seriemoordenaars... Deze serie DVD’s laat u zien waar de donkerste menselijke geest toe in staat is.

Van het moordonderzoek, tot interviews met verdachten en getuigen,
geheime opnames en de crime scène foto´s die in het onderzoek zijn gebruikt ziet alle details van de misdaad.

Crimes of the 20th Century bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Psychos
De grootste psychopaten uit de 20e eeuw komen
hier aan bod: Adolf Hitler, John Wayne Gacy `The Killer Clown´, The Texas Chainsaw killer e.a.

Wist u dat John Wayne Gacy’s moeder nooit heeft gelooft dat haar zoon de 33 jongens vermoorde die onder zijn huis begraven lagen? Zelfs niet toe er onder haar huis (dat Gacy bouwde) nog eens 4 lijken opdoken?

Assassinations
Moordaanslagen die de wereld schokten, vaak met een politieke achtergrond. De aanslagen op JFK, Martin Luther King, John Lennon en Rasputin ontbreken hier natuurlijk niet.

Wist u dat achteraf bleek dat de “moordenaars” van John F Kennedy, Robbert Kennedy en Martin Luther King zogenaamde Fall guy’s waren? Deze mannen hadden niets met de moord te maken, maar waren door de echte moordenaars gebruikt als lokaas!

Unsolved
Onopgeloste misdaden en criminele raadsels blijven tot de verbeelding spreken. `Kidnapping the Lindbergh baby´, ´The torso killer´, ´The Black Dahlia´ zijn enkele voorbeelden.

Wist u dat ‘The Black Dahlia’ naar LA kwam om beroemd te worden en nu een van de beroemdste onopgeloste moordzaken is?

The Racketeers
De echte Godfathers van de 20e eeuw; Al Capone, Bugsi Spiegel, Lucky Luciano & John Gotti. Hoe gaan ze te werk en weten ze hun macht en rijkdom te vergaren?

Wist u dat Bugsi Siegel het eerste casino van Las Vegas bouwde (the Flamingo); later werd hij hiervoor ook doodgeschoten, de bazen geloofden niet in zijn investeringen.

Thieves
Spectaculaire bank- en roofovervallen zijn de basis voor veel actiefilms geweest. Hier ziet u de echte zaken van o.a. Bonnie & Clyde, Butch Cassidy & the Sundance Kid, John Dillinger.

Wist u dat John Dillinger zo beroemd en berucht was dat er zelfs een pistool naar hem is vernoemd? “the Dillinger”, een klein handwapen met één of twee kogels dat men makkelijk kon verbergen!

Cold Blooded Murder
Gruwelijke moordenaars zonder respect voor een mensenleven: The Hillside Strangler, Charles Manson en bijvoorbeeld de zaak OJ Simpson ontbreken niet. Ook het ongelooflijke verhaal van OJ’s vrijspraak, terwijl het bewijs van zijn schuld overduidelijk geleverd was!

Wist u dat The Hillside Strangler in werkelijkheid een duo was?

By Reason of Insanity
Ontoerekeningsvatbaar verklaard, maar de misdaden die ze pleegden, maakten ze in een klap wereldnieuws: The Son of Sam, The Boston Strangler, Ted Bundy worden hier besproken.

Wist u dat The Son of Sam dacht dat de hond van de buren opdracht gaf tot de moorden?

Liefhebbers van misdaad mogen deze zeer complete crimebox niet missen.
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Lengte: 360 minuten
Geluid: Dolby stereo 2.0
Beeld: 4:3 Fullscreen
Consumentenadviesprijs: EUR 34,99