Header

Disneyland Paris presenteert line-up speciale evenementen 2019

Disneyland Paris presenteert line-up speciale evenementen 2019Disneyland Paris, 22 februari 2019 - Dit jaar komen er verschillende speciale evenementen naar Disneyland Paris. Met muziek, sport en entertainment staan er het gehele jaar door live-evenementen voor iedereen op het programma.
Deze exclusieve events, die een tot vier dagen duren, bieden unieke en onverwachte belevingen, met de kenmerkende touch van Disneyland Paris op het gebied van show en entertainment.

Een feestelijke lente
Op 1 juni 2019 viert Disneyland Paris diversiteit in het Walt Disney Studios Park tijdens de Magical Pride. Gasten genieten van een exclusief feest na sluitingstijd vanaf 20:00 uur tot 2 uur 's nachts, inclusief een kleurrijke parade, ontmoetingen met Disney Figuren, exclusieve toegang tot attracties en speciale liveoptredens. De verkoop voor dit evenement is nu geopend op www.disneylandparis.com.

Een zomer vol muziek
Juni en juli worden swingende maanden tijdens drie exclusieve evenementen waarbij muziek in al zijn vormen tot leven komt.

Op 7 en 8 juni 2019 wordt de urban cultuur gevierd tijdens de Disneyland Paris Hip Hop Live Experience. Dit event in het Walt Disney Studios Park presenteert elke avond een uniek live concert met de grootste Franse hiphopartiesten, workshops, artistieke uitvoeringen en meer verrassingen. Het evenement eindigt met een Hip Hop parade en is inclusief toegang tot de attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.

Op zaterdag 15 juni 2019 keert Disney Loves Jazz terug naar het Walt Disney Studios Park om opnieuw de werelden van Disney en jazz te laten samenkomen. Vanaf 20.00 uur tot 2 uur 's nachts kunnen gasten internationaal bekende artiesten bewonderen die geweldige Disney klassiekers spelen op het podium van Moteurs... Actions! Stunt Show Spectacular. Gasten genieten daarnaast van exclusieve toegang tot attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.

Van 5 t/m 7 juli 2019 komt het muziekfestival Electroland voor de derde keer terug naar Disneyland Paris! Dit festival is een mix van muziek en magie en presenteert drie ongelooflijke avonden in het Walt Disney Studios Park. Deze editie belooft opnieuw spectaculair te worden met een jungle-thema, wereldberoemde DJ's en onvergetelijke shows op het openluchtpodium met projecties op het Hollywood Tower Hotel. Inclusief toegang tot verschillende attracties.

Een sportieve herfst
In september organiseert Disneyland Paris twee sport- en welzijnsevenementen.

Op 6 en 7 september 2019 kunnen gasten een weekend vol gezondheid, geluk en yoga beleven in de magische omgeving van Walt Disney Studios Park tijdens het eerste Disneyland Paris wellness weekend.

Van 19 t/m 22 september 2019 is het tijd voor de vierde editie van het Disneyland Paris Run Weekend. In dit weekend hebben hardloopliefhebbers, zowel jong als oud, de mogelijkheid om de Disney Parken samen met de Disney Figuren te ontdekken tijdens onvergetelijke runs in een unieke setting.

Er is een afstand voor iedereen: de runDisney Kids Runs, de Disneyland Paris 5 km, de Disneyland Paris 10 km en de Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon. De verkoop voor dit evenement is nu geopend op www.disneylandparis.com.Over Live Events by Disneyland Paris
Live Events by Disneyland Paris creëert een gevarieerde portfolio van spectaculaire evenementen, die franchises van The Walt Disney Company en seizoenen verbindt met gasten en hun passies: muziek, sport, eSport en meer. Het team combineert de kracht van Disneyverhalen met de uniekheid van de bestemming om onverwachte, innovatieve en meeslepende ervaringen tot leven te brengen. Elk evenement genereert sterke emoties en herinneringen voor meerdere doelgroepen, waardoor het brede aanbod van Disneyland Paris Event Group wordt versterkt.

Over Disneyland Paris
Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), acht Disney Hotels & Resorts, twee full-service congrescentra en een 27-holes golfbaan. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

facebook.com/disneylandparis
youtube.com/disneylandparis
twitter.com/DisneylandNL