Header

Grootste Disney liefhebber Wibi Soerjadi viert zijn vijftigste verjaardag in Disneyland Paris

Grootste Disney liefhebber Wibi Soerjadi viert zijn vijftigste verjaardag in Disneyland Paris

Disneyland Paris, maandag 2 maart 2020 - Vandaag is Wibi Soerjadi jarig en hij is 50 jaar geworden. Zijn verjaardag werd gisteren groots gevierd met een exclusief feest in Disneyland Paris, een magische plek voor de grote Disney liefhebber. Samen met zijn familie en vrienden en in het bijzijn van zijn fans werd Wibi Soerjadi om klokslag 00.00 uur verrast met een verjaardagsshow die voor de jarige is ontworpen met muziek, fonteinen en projecties op het Kasteel van Doornroosje en aan het eind de projectie van een grote 50. Ook Mickey en Minnie Mouse kwamen de jarige feliciteren. De verjaardag werd afgesloten met een feestelijke taart in bladmuziek –en pianothema, die speciaal door de patissiers van Disneyland Paris is gebakken.Als grote Disney liefhebber viert Wibi Soerjadi zijn verjaardag altijd graag in Disneyland Paris. Een groot feest voor zijn vijftigste verjaardag kon dan ook niet ontbreken. Speciaal voor de gelegenheid reisden zijn vier broers met hun gezin en vele vrienden naar Disneyland Paris om samen met Wibi zijn vijftigste verjaardag in te luiden. Ook fans van Wibi Soerjadi hadden de mogelijkheid bij het feest aanwezig te zijn. Speciaal voor hen speelde Wibi in het Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park drie Disney arrangementen op de piano: The Lion King, Pirates of the Caribbean en Beauty and the Beast.

Onder de gasten van het vijftigste verjaardagsfeest van Wibi Soerjadi in Disneyland Paris was de kunstenaar Bram Reijnders. Bram Reijnders is door zijn wereldwijde shows en contrastrijke werken inmiddels bekend op 6 continenten en is als vernieuwende kunstenaar onderscheidend met zijn ‘groundbreaking' technieken. Ter ere van de vijftigste verjaardag van Wibi Soerjadi gaf Reijnders het toepasselijke werk ‘Undress Adulthood’ waarin vrijheid en creativiteit centraal staan.

Ook kunstenaar Arjan Boeve, bekend van het glas-in-lood tafereel ‘Reflections on Mickey Mouse’ ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van Mickey Mouse, bracht een uniek cadeau mee voor Wibi Soerjadi. Hij overhandigde Wibi een schets in glas-in-lood van ‘Reflections on Mickey Mouse’.

Klik hier voor een video van de vijftigste verjaardag van Wibi Soerjadi in Disneyland Paris.

Vandaag kunnen Wibi Soerjadi en zijn gasten nog van een magische dag in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park genieten.

Over Disneyland Paris
Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa en heeft 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Disneyland Paris is de nummer één werkgever in één vestiging in Frankrijk en de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne. Het resort bestaat uit het twee spectaculaire themaparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5800 kamers, twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village met thema-restaurants, winkels en een bioscoop, en een 27-holes golfbaan. Bovendien beheert Euro Disney Associés S.A.S, de werkmaatschappij van Disneyland Paris, het exploitatiesegment voor vastgoedontwikkeling van een terrein van 2.230 hectare, waarvan ongeveer 50% nog moet worden ontwikkeld. Een nieuw ontwikkelingsplan van 2 miljard euro, inclusief een transformatie van het Walt Disney Studios Park, voegt drie nieuwe gebieden toe die gebaseerd zijn op Marvel, Frozen en Star Wars, samen met meerdere nieuwe attracties en live entertainmentervaringen. Het uitbreidingsplan is een van de meest ambitieuze ontwikkelingsprojecten voor Disneyland Paris sinds de opening in 1992.