Header

De derde editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend in beeld

DE DERDE EDITIE VAN HET DISNEYLAND PARIS MAGIC RUN WEEKEND IN BEELD
Dit weekend vond de derde editie plaats van het Disneyland Paris Magic Run Weekend, het meest magische hardloopevenement in Europa. In aanwezigheid van de grootste Disney, Stars Wars en Marvel Schurken hebben 26.000 hardlopers deelgenomen in de meest creatieve kostuums en in een feestelijke en sportieve atmosfeer.

Van de 100m tot de halve marathon, er was iets voor alle leeftijden en niveaus tijdens het Disneyland Paris Magic Run Weekend, het Europese evenement van runDisney.

Op vrijdag begon de Disneyland Paris 5K met de aanwezigheid van de ultieme vijand van de Avengers: Thanos. De volgende dag namen de sidekicks van de grootste Disney Schurken de Disneyland Paris 10K over. Later op de ochtend hebben Stitch en zijn buitenaardse vrienden hun mooiste Hawaiiaanse outfits aangetrokken om de jonge hardlopers te vermaken met de Discovery Kids Runs (100m, 200m en 1K). Op zondag waren de grootste Disney Schurken zelf aanwezig om deelnemers aan de Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon aan te moedigen.

AMBASSADEURS
Paula Radcliffe en Michaël Jérémiasz, de ambassadeurs van het Disneyland Paris Magic Run Weekend, hebben beide deelgenomen aan de runs. De wereldrecordhouder voor de damesmarathon nam zelfs de 36K Challenge aan terwijl haar zoon en dochter in de Disneyland Paris 5K liepen.
De vierde editie van het magische hardloopevenement in Disneyland Paris vindt volgend jaar plaats van 19 tot en met 22 september 2019.

Christophe Josserand, event director: “een enorm succes”
Deze derde editie was een enorm succes met een toename van het aantal deelnemers met 25% ten opzichte van vorig jaar. We telden 26.000 hardlopers die deelnamen, waaronder 3.500 kinderen, van 70 verschillende nationaliteiten. Het evenement hield zijn belofte en was een unieke loopervaring, met de aanwezigheid van de grootste Disney, Star Wars en Marvel Schurken, runs door onze themaparken en de finishlijn in het Walt Disney Studios Park.

Paula Radcliffe, ambassadrice: “een magisch evenement”
Voor mij is het altijd een plezier om naar het Disneyland Paris Magic Run Weekend te komen. Het is een magische gebeurtenis. Dit jaar kwam mijn zoon met me mee, zodat we samen konden genieten van de Disney sfeer en figuren, maar ook achter de schermen van de themaparken. Dit is wat het evenement, dat erin slaagt fans van Disney, nieuwkomers in de sport, regelmatige sporters en ervaren hardlopers bij elkaar te brengen, zo geweldig maakt.

Michael Jérémiasz, ambassadeur: “heel veel vreugde”
Ik heb met heel veel plezier deelgenomen aan deze derde editie van Disneyland Paris Magic Run Weekend. Het organiseren van inclusieve runs, waardoor het voor een groter aantal mensen mogelijk is om deel te nemen en te genieten van de magie van Disney, is een prachtig initiatief.

Bezoek http://run.disneylandparis.com/ voor meer informatie