Header

Disney Cruise Line schip Disney Magic is maandag 30 juli in Amsterdam

Disney Cruise Line schip Disney Magic is maandag 30 juli in Amsterdam
De Disney Magic, een van de vier cruiseschepen van Disney Cruise Line, is maandag 30 juli in Amsterdam. Het Disney schip vaart vroeg in de ochtend de haven van Amsterdam binnen en legt vervolgens aan bij de Passenger Terminal Amsterdam. De gasten aan boord kunnen de hele dag genieten van de Amsterdamse grachten, windmolens en een bezoek brengen aan de wereldberoemde musea met werken van Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. De Disney Magic maakt een tussenstop op haar route in Noord-Europa van Dover (Engeland) naar Kopenhagen (Denemarken). In de avond vaart het schip verder voor een dag op zee en legt vervolgens aan in Warnemünde (Berlijn, Duitsland).

De Disney Magic is 300 meter lang en heeft met 875 staterooms capaciteit voor 2.713 passagiers. Het Disney schip heeft de look en feel van een klassiek cruiseschip en met haar rode schoorstenen, diep donkerblauwe romp en unieke gele reddingsboten de uitstraling van Mickey Mouse. Aan boord kunnen de gasten genieten van entertainment en ontspanning voor gezinnen, volwassenen en kinderen. Speciale ontmoetingen met Disney, Marvel en Star Wars figuren, originele Disney musicals van Broadway niveau, zwembaden voor het hele gezin, een exclusieve wereld voor volwassenen met zwembad en zonnedek, nachtclubs en een fitnesscentrum en Spa, meeslepende themaclubs voor kinderen en tieners, de nieuwste Disney films op zee, volpension en onbeperkt snacks, frisdrank, thee, koffie en ijs verkrijgbaar op het dek.

De Disney Magic is het eerste schip van de Disney Cruise Line vloot en maakte haar maiden voyage op 30 juli 1998, gevolgd door de Disney Wonder (1999), de Disney Dream (2011) en de Disney Fantasy (2012). In 2021, 2022 en 2023 worden drie nieuwe Disney schepen toegevoegd aan de bekroonde vloot.

De Disney Magic vaart deze zomer verschillende routes in Europa en doet bestemmingen aan in Noorwegen, de Britse Eilanden en de Middellandse Zee. Ook in 2019 komt het Disney schip terug naar Europa.

De routes van Disney Cruise Line kunnen worden geboekt via Zeetours Cruises en TUI.

Over Disney Cruise Line
Sinds de lancering in 1998 heeft Disney Cruise Line zich gevestigd als een leider in de cruise industrie en biedt ontspanning en Disney entertainment voor gezinnen, volwassenen en kinderen. Disney Cruise Line bezit vier schepen: de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Dream en de Disney Fantasy en vaart naar een verscheidenheid aan bestemmingen, waaronder Europa, het Panamakanaal, het Caribisch gebied, Alaska, de Bahama's, en trans-Atlantische bestemmingen. De thuishaven voor Disney Cruise Line is Port Canaveral (Florida), waar een cruise terminal gebouwd is speciaal voor de Disney schepen. Disney Cruise Line is ook eigenaar van Castaway Cay, een privé-eiland in de Bahama's, ontworpen als een exclusieve aanloophaven voor Disney schepen. Op dit eiland kunnen gasten genieten van tropische recreatieve activiteiten, zoals snorkelen, varen en zwemmen.