Header

TRAILER ALERT - Ralph Break the internet: Wreck it Ralph 2

BEKIJK NU DE NIEUWE TRAILER EN FILMBEELDEN VAN

RELEASE DATUM
Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph2 draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

SYNOPSIS
In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Ze riskeren hierbij alles om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame Sugar Rush en zo de videogame te redden. Ralph en Vanellope worden tijdens hun reis geholpen door verschillende internet bewoners zoals onder andere een websiteonderneemster genaamd Yesss, wie het hart en ziel is van de trendsettende website “BuzzzTube”.


GLOEDNIEUWE FILMBEELDEN
KONINKLIJKE REÜNIE
In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Wanneer ze wordt omringd door Disney-prinsessen, is ze verrast dat ze eigenlijk veel gemeen heeft met hen.

YESSSIn Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2 wagen de “bad guy” Ralph en zijn mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz zich in de uitgestrekte en spannende wereld van het internet. Een algoritme genaamd Yesss – die voortdurend het net doorzoekt naar de nieuwste primeurs voor haar website Buzzztube.com –helpt hen het onbekende gebied te verkennen.


VRAAG ME IETSWanneer video-game slechterik Ralph en mede buitenbeentje Vanellope von Schweetz zichzelf in de wereld van het internet bevinden,
wenden ze zich tot een zoekmachine met de naam KnowsMore - letterlijk een know-it-all - voor antwoorden in de hoop een vervangend onderdeel te vinden voor Vanellope's spel Sugar Rush.

VOLG DISNEY VIA
Facebook: Facebook.com/DisneyNL
Twitter: Twitter.com/DisneyNL
YouTube: YouTube.com/DisneyNL