Front cover: Disney
Games info
Country: Netherlands Netherlands
Category: Bordspel
Genre: ???
Title: Disney's 15e Verjaardagsspel
Publisher: ???
Release Date: 21-05-2007
UPC: ???
ISBN: ???
Catalog Number: ???
Info
Disneyland Resort Paris viert haar 15e verjaardag en maakte ter ere daarvan een origineel en uniek spel. Disney's 15e Verjaardagsspel is een familiespel voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Een avontuurlijke tocht over een levensgroot bord vol attracties in een steeds langer wordende trein van de bekende Disney figuren zoals Donald en Mickey.

Kies uw favoriet en volg het pad langs al die duizelingwekkende attracties, op zoek naar de felbegeerde attractiekaarten. De uitdaging is om slim mee te liften met anderen. Het spel kan gespeeld worden door twee tot vier personen.

Spel en speelgoed in één
Het spel is niet alleen leuk om samen te spelen, uw (klein)kind kan ook zelf aan de slag met de trein en de prachtige Disney figuren. Een geweldig leuk familiespel én originele Disney speelgoedtrein in één.

Het spel is een echt collectors item! Het spel is namelijk uniek in Nederland en exclusief via onze dagbladen verkrijgbaar en dus niet in de winkel te koop!

Dit spel is een actie van Wegener Dagbladen. De actieperiode is van 14 april 2007 tot en met 30 juni 2007. Het spel is verkrijgbaar voor € 29,95 + € 5,95 verzendkosten via de bestelbon in de krant of de website www.disneys15everjaardagsspel.nl. En met 3 spaarzegels uit de 7 deelnemende Wegener Dagbladen (Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN|DeStem, de Gelderlander, PZC, de Stentor en de Twentsche Courant Tubantia) krijg je nog eens € 5,- korting.