De Leeuwenkoning II - Simba

Video info
Title: De Leeuwenkoning II - Simba's Trots
Original Title: ???
IMDb (Serie / Video): IMDb  
Country: Netherlands Netherlands
PAL / NTSC: PAL
Beta / VHS: VHS
Category: Animation
Genre:
Year: ???
Release Date: ???
Length: 82 Minutes
Aspect Ratio: ???
Language: Nederlands
Subtitle: ???
Production:
Distribution: Buena Vista Home Entertainment
ISBN: ???
UPC: 8711875905698
Catalog Number: 3708916
Spine Number: ???
Synopsis
De meest indringende en meest koninklijke animatiefilm uit de geschiedenis - Disney's met een Oscar bekroonde film De Leeuwenkoning - komt weer tot leven in De Leeuwenkoning II: Simba's Trots.

In de schitterende en avontuurlijke wereld van de Serengeti gaat de legende van de kringloop van het leven verder met een ongeloofelijk en gloednieuw verhaal, begeleid door de hilarische humor van Timon en Pumbaa. Simba's speelse maar eigenzinnige dochtertje Kiara, die ooit de macht over het koningrijk van haar vader zal overnemen, is altijd op zoek naar avontuur. Kiara weet aan haar bemoeizieke babysitters Timon en Pumbaa te ontkomen en gaat er vandoor naar een afgelegen gebied wat absoluut verboden is. Daar ontmoet ze de ondeugende Kovu - een jong welpje, uitverkoren om in de voetsporen van Scar te treden. De breuk tussen beide families wordt steeds groter, terwijl de band tussen Kiara en Kovu steeds hechter wordt. Maar zal liefde een weg vinden om hun werelden, die zo van elkaar verschillen, samen te brengen?

Je favoriete figuurtjes uit De leeuwenkoning zijn terug, en samen met de indrukwekkende animatie van Disney en vijf hartverwarmende nieuwe liedjes zorgen zij voor adembenemend kijkplezier.
Cast
Original Other
???
Bonusmaterial
???
Extra Info
???