Header

Prince Caspian komt eraan!

Eerder gingen er al geruchten, maar nu waagt ook het aansprekende tijdschrift Variety zich eraan: de verfilming van Prince Caspian gaat er komen!

Volgens een artikel dat gisteren verscheen zouden de plannen voor de verfilming al in volle gang zijn. Er zou momenteel aan een script worden gewerkt en binnen enkele weken hoopt Walden Media met een regisseur op de proppen te komen. Hoewel Andrew Adamson de eerste film regisseerde staat nog niet vast dat hij ook terug zal keren voor een tweede Narnia-film.

Volgens Walden Media CEO Cary Granat zou productie "in het vierde kwartaal van volgend jaar" moeten beginnen. Onduidelijk is wanneer hij deze verwachting uitsprak, want als dat dit jaar was zou dat betekenen dat men pas eind 2007 wil gaan filmen (laten we dus maar hopen dat hij dit vorig jaar zei, wat erop zou duiden dat Disney dit jaar nog met de opnamen wil beginnen).

In het artikel, dat hier te vinden is , valt verder te lezen dat distributeur Buena Vista International in zijn nopjes is met de resultaten van de film in (onder andere) Nederland.

http://www.narniafilms.nl