Header

Keizer Kuzco 2 & Assepoester 2

Voor alle Disney liefhebbers brengt Walt Disney Pictures 14 december nog een paar vrolijke en hartverwarmende DVD’s uit.
Kom in de groove met de gloednieuwe, vrolijke film KEIZER KUZCO 2 – King Kronk, waarin een hoofdrol is weggelegd voor Kronk, in de Classic KEIZER KUZCO de handlanger van de sluwe, op macht beluste tovenares Yzma. Vol goede moed is hij na zijn wilde avonturen met de vriendelijke boer Pacha en Keizer Kuzco aan een nieuw leven begonnen als chef-kok in zijn eigen restaurant.
Met Nederlandse stemmen van o.a. BART OOMEN, MARJOLIJN TOUW en MAARTEN WANSINK. In de originele versie kan men genieten van o.a. EARTHA KITT, TRACEY ULLMAN en JOHN GOODMAN.

Ontdek in de Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER II – Dromen komen uit hoe het sprookje van Assepoester verder gaat. Als Assepoester na haar huwelijksreis terugkeert in het paleis, dreigt haar leventje te veranderen. Geholpen door de Goede Fee en een troep ondeugende muizen waaronder de doldwaze Pieter en Tom, komt ze tot de ontdekking dat als je in jezelf blijft geloven, dromen altijd uitkomen.
Met o.a. de stemmen van JON VAN EERD, JOEP ONDERDELINDEN, HENNY ORRI, RYAN VAN DEN AKKER en HETTY HEYTING.

De Speciale Uitvoeringen van ASSEPOESTER en ASSEPOESTER 2 – Dromen komen uit zijn vanaf 14 december ook als 2-DVD Duopack voor iedereen verkrijgbaar.

Walt Disney Pictures presenteert:

KEIZER KUZCO 2 – King Kronk
Kom in de groove met de allernieuwste, vrolijke film van Disney.
Na zijn wilde avonturen met de vriendelijke boer Pacha en Keizer Kuzco is Kronk vol goede moed een nieuw leven begonnen als chef-kok in zijn eigen restaurant.

De Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER 2 – Dromen komen uit
Toen de klok twaalf sloeg was het sprookje nog niet ten einde.
Ontdek hoe Assepoesters leven verder gaat en geniet van de doldwaze avonturen van haar trouwe vriendjes... Met speciaal Bonusmateriaal

De Speciale Uitvoeringen van
ASSEPOESTER en ASSEPOESTER 2 – Dromen komen uit
Als 2-DVD Duopack


Verkrijgbaar vanaf 14 december 2005
KEIZER KUZCO 2 – King Kronk
Kom in de groove met de allernieuwste, vrolijke film van Disney.
Na zijn wilde avonturen met de goedmoedige boer Pacha en de jonge Keizer Kuzco in de Disney Classic KEIZER KUZCO is Kronk, de voormalig handlanger van de sluwe op macht beluste tovenares Yzma, vol goede moed een nieuw leven begonnen.
Eindelijk heeft hij de baan waar hij altijd van gedroomd heeft. Als chef-kok werkt hij in zijn eigen restaurant Mudka’s Meat Hut. Hij wordt bijgestaan door de goedmoedige boer Pacha en zijn vrouw Chica, die inmiddels dikke vrienden met hem zijn.
Ook komt af en toe Keizer Kuzco langs. Kortom Kronk is een tevreden kok.
En het is hem gegund.
Want, hoewel hij vaak in de nabijheid van de sluwe tovenares Yzma rare dingen deed, heeft Kronk eigenlijk een hart van goud. Ja, hij is wel onhandig, maar niet gemeen of zo.

Maar dan kondigt een lama-gram een ramp aan die misschien wel verschrikkelijker is dan wat de duivelse tovenares Yzma ooit had kunnen verzinnen.
De altijd tierende vader van Kronk komt op bezoek. Een vader die nooit tevreden is. Een vader die altijd meer van zijn zoon verlangt dan Kronk ooit heeft kunnen waarmaken. Maar het is wel zijn vader. Daarom heeft Kronk hem jarenlang leugentjes op de mouw gespeld. Hoe het met hem gaat vertelt hij altijd iets mooier dan het in werkelijkheid is. Zijn vader denkt nu dat hij een geslaagd en groot zakenman is. Bovendien dat hij samen met een vrouw in een mooi huis woont.

In paniek roept hij de hulp in van tovenares Yzma. Misschien kan zij hem helpen om in korte tijd een geslaagde zakenman te worden, met een vrouw en een mooi huis.

Maar met Yzma in zijn omgeving verandert Kronk. Nooit wil hij iemand kwaad doen, maar als zij hem iets vraagt doet hij dingen die eigenlijk niet kunnen. En Yzma is altijd, ten koste van iedereen, uit op eigen gewin.
In een mum van tijd werkt hij zich in problemen, die eigenlijk ook hilarisch zijn.
Alleen met de hulp van zowel zijn oude als nieuwe vrienden leert Kronk dat je je niet anders voor moet doen dan dat je bent. Het beste is trouw te blijven aan jezelf, aan je eigen ware groove.

Naast het vrolijke gloednieuwe avontuur KEIZER KUZCO 2 – King Kronk is ook superleuk Bonusmateriaal toegevoegd.
BONUSMATERIAAL
- SPELLEN EN ACTIVITEITEN
Kronks hersenkraker
Het piramidespel Achter de schermen bij Disney
- ACHTER DE SCHERMEN BIJ DISNEY
Zo bak je een film

TECHNISCHE SPECIFICATIES
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE:
Dolby Digital 5.1 – Nederlands / Frans / Engels
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans
BEELDFORMAAT: 16x9 1.78:1
SPEELDUUR: 72 minuten (exclusief bonusmateriaal)

DE MAKERS
KEIZER KUZCO 2 – King Kronk is geregisseerd door ELLIOT M. BOUR & SAUL ANDREW BLINKOFF die onder andere verschillende Winnie de Poeh avonturen voor Disney tot leven brachten. De productie was in handen van JOHN A. SMITH, terwijl het scenario geschreven is door TOM ROGERS.

DE STEMMEN - ORIGINELE VERSIE - NEDERLANDSE GESPROKEN
Kronk - PATRICK WARBURTON - BART OOMEN
Juf Birdwell - TRACEY ULLMAN - MAGALI DE FREMERY
Tovenares Yzma - EARTHA KITT - MARJOLIJN TOUW
Keizer Kuzco - DAVID SPADE - HANS SOMERS
Pacha - JOHN GOODMAN - MAARTEN WANSINK
Chica - WENDIE MALICK - TANNEKE HARTZUIKER
Pappie - JOHN MAHONEY - WIM VAN ROOIJ
Rudy - JOHN FIEDLER - OLAF WIJNANTS

De Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER 2 – Dromen komen uit
Toen de klok twaalf sloeg was het sprookje nog niet ten einde. Ontdek hoe het leventje van Assepoester dreigt te veranderen als ze na haar huwelijksreis terugkeert in het paleis. Geholpen door de Goede Fee en een troep ondeugende muizen waaronder de doldwaze Pieter en Tom, komt ze tot de ontdekking dat als je in jezelf blijft geloven, dromen altijd uitkomen.
Met speciaal Bonusmateriaal

Na de huwelijksreis keert Assepoester verliefd met haar prins terug naar het paleis. Maar oh jee. De terugkeer is anders dan ze gedacht had. De hofdames verwachten allemaal dat ze zich als een echte prinses gedraagt. Ze moet zich opeens heel deftig kleden, haar kapsel is niet modieus genoeg, en ze moet zich aan allemaal regeltjes houden. Dat wil Assepoester helemaal niet. Dat past helemaal niet bij haar karakter. Assepoester wil gewoon op haar eigen warme en liefdevolle wijze leiding geven. Bij het eten wil ze af en toe haar lievelinsgerechten op tafel hebben zoals chocoladevla. Ze wil ook soms gewoon in haar eigen eenvoudige kleren rondlopen. En ze wil zeker ook vriendjes blijven met alle inwoners van het dorp en niet alleen met de rijken.
Gelukkig is de Goede Fee ook in het paleis evenals de komische en nijvere muizenvriendjes, waaronder Pieter en Tom, die met haar mee verhuisd zijn. Zij zorgen er voor dat Assepoester zichzelf kan blijven.

Het Lente Festival is in aantocht. Muizenvriendje Tom blijkt een grote wens te hebben. Hij vindt zichzelf maar klein en wil veel liever een mens zijn. De Goede Fee kan daar natuurlijk voor zorgen. Binnen een mum van tijd is muis Tom opeens een echte man. Maar dat valt tegen. Tom blijft ook als mens even bang voor katten. Gelukkig lukt het hem wel een op hol geslagen trompetterende olifant te laten stoppen. Olifanten zijn immers bang voor muizen.

Intussen maken Drizella en Anastasia, de stiefzusters van Assepoester, zich mooi voor het grote bal op het paleis. Ze mogen hun stiefmoeder niet teleurstellen. Alle rijke vrijgezellen zijn voor het feest uitgenodigd. Hier moeten de stiefzusters toeslaan. Anastasia ziet het somber in. Als Assepoester haar op straat tegenkomt, spreekt ze haar moed in. Ze leert Anastasia hoe ze wat vriendelijker kan kijken en hoe ze moet lachen. Nu ze lacht vindt de bakker haar opeens heel lief. Anastasia vindt hem ook heel aardig. Met de hulp van Assepoester en van de Goede Fee worden ze tijdens het grote feest in het paleis echt verliefd op elkaar en heel gelukkig. Assepoester kijkt met haar prins verliefd toe...


Naast de Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER 2 is ook superleuk BONUSMATERIAAL toegevoegd.
BONUSMATERIAAL
- DISNEY’S VERHALENBOEK
Een klein misverstand
- SPELLEN
Assepoesters sprookjespaleis
Zoek dezelfde tiara
- ACHTERGRONDREPORTAGE
Muzikale Magie
- KONINKLIJK KUNSTWERKJE
Maak je eigen prinses
- MUZIEKVIDEO
"Put it together" - uitgevoerd door Brooke Allison

TECHNISCHE SPECIFICATIES
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE:
Dolby Digital 5.1 – Nederlands / Frans / Engels
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans
BEELDFORMAAT: 16x9 1.66:1
SPEELDUUR: 70 minuten (exclusief bonusmateriaal)

DE STEMMEN - ORIGINELE VERSIE - NEDERLANDS GESPROKEN
Assepoester - JENNIFER HALE - INGEBORG WIETEN
Tom - ROB PAULSEN - JON VAN EERD
Pieter - COREY BURTON - JOEP ONDERDELINDEN
Toverfee - RUSSI TAYLOR - HENNY ORRI
Anastasia - TRESS MACNEILLE - RYAN VAN DEN AKKER
Stiefmoeder - SUSANNE BLAKESLEE - ELSJE SCHERJON
Prins - CHRIS BARNES - FRED MEIJER
Koning - ANDRE STOJKA - WIM VAN ROOIJ
Hertog - ROB PAULSEN - PAUL VAN GORCUM
Drizella - RUSSI TAYLOR - LOTTI HELLINGMAN
Miny Muis - RUSSI TAYLOR - HETTY HEYTING
Bakker - ROB PAULSEN - MARCEL MAAS
Beatrijs - RUSSI TAYLOR - HETTY HEYTING
Daphne - RUSSI TAYLOR - BEATRIJS SLUIJTER

DE LIEDJES
Bibbedi Bobbedi Boo - Gezongen door HENNI ORRI, ESTHER TEULE, MARJOLEIN SPIJKERS, PAUL PASSCHIER
Volg je hart - Gezongen door DANIELLE MULDER
De wereld kijkt naar je op - Gezongen door DANIELLE MULDER, ESTHER TEULE, MARJOLEIN SPIJKERS, PAUL PASSCHIER
Alleen de inhoud telt - Gezongen door DANIELLE MULDER

De Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER* en de Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER 2 – Dromen komen uit
Als 2-DVD Duopack

Distributie:
Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie
van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista
huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

http://www.disney.nl/dvd