Header

White Noise en Assault On Precinct 13 Single Editions

DUTCH FILMWORKS presenteert de FILMPAKKERS

WHITE NOISE Single Edition
The Dead Are Trying To Get A Hold Of You
Michael Keaton (Batman, Desperate Measures, Multiplicity), Deborah Unger (Stander, The Hurricane, The Game), Ian McNeice (Ace Ventura: When Nature Calls, Around The World in 80 Days)
Regie: GEOFFREY SAX

ASSAULT ON PRECINCT 13 Single Edition
Unite and Fight
Ethan Hawke (Lord Of War, Taking Lives, Training Day), Laurence Fishburne (The Matrix Revolutions, Mystic River, Boyz N The Hood), Ja Rule (Back In The Day, The Fast And The Furious, Scary Movie 3), Maria Bello (Secret Window, Coyote Ugly, The Cooler), Gabriel Byrne (The Bridge Of San Luis Rey, Vanity Fair, The Usual Suspects), Drea De Matteo (Swordfish, The Sopranos, Dirty Love), John Leguizamo (Land of the dead, Moulin rouge, Romeo + Juliet)
Regie: JEAN-FRANÇOIS RICHET


Vanaf 27 oktober 2005 verkrijgbaar op DVD
Zonder extra features - met DTS 5.1, Dolby Digital, 16:9 Widescreen
Na de succesvolle release van de WHITE NOISE Special Edition (2-Disc Steelbook) en ASSAULT ON PRECINCT 13 Special Edition (2-Disc Steelbook) op 27 september, lanceert Dutch FilmWorks 27 oktober aanstaande de Single Editions van beide films.

WHITE NOISE, met Michael Keaton en Deborah Unger, en ASSAULT ON PRECINCT 13 met Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Ja Rule, Gabriel Byrne en John Leguizamo in de hoofdrollen, zijn de eerste twee nieuwe bioscoopfilms die deel uitmaken van het concept FILMPAKKER, dat Dutch FilmWorks vanaf 27 oktober met een grootse mediacampagne lanceert.

Bij deze actie zijn nieuwe bioscoopfilms tijdelijk voor slechts € 7,50 te koop. Bovendien worden vanaf die datum ook enkele topfilms van nog geen half jaar oud met bekende sterren, voor slechts € 5,- aan de consument aangeboden.

Dutch FilmWorks haakt met deze actie op revolutionaire wijze in op de veranderende marktontwikkelingen. Door de prijs tijdelijk te verlagen, speelt Dutch FilmWorks in op de behoefte van een groot publiek dat graag een topfilm wil zien, maar geen topprijs wil betalen. Een scherp geprijsde DVD, zonder extra features, die je snel voor een aantrekkelijke prijs meepakt. Na 6 weken zullen de films weer voor een normale prijs van €14,95 worden verkocht.

Uit onderzoek blijkt dat een te hoge aanschafprijs de piraterij in de hand werkt. Voor Dutch FilmWorks is FILMPAKKER daarom een antwoord op het illegaal downloaden en copieëren. Waarom urenlang met de computer in de weer of illegaal het schoolplein op als je de film direct scherp geprijsd in topkwaliteit overal kan meepakken.
Bovendien wordt ook de consument bedient die niet meer wil huren omdat zij een lidmaatschap en vooral het terug moeten brengen van de film als obstakels zien. Deze groep koopt massaal de illegale DVD’s.
De strategie van een lage introductieprijs wordt ook gehanteerd op de internationale cd-markt, waarbij dit beleid daadwerkelijk succesvol is gebleken.

Naast de tijdelijke prijsverlaging naar € 7,50 van de Single Editions van WHITE NOISE en ASSAULT ON PRECINCT 13 zullen in dezelfde periode de titels GODSEND (Robert De Niro), OPEN WATER (de verrassing van 2005), TWISTED (Samuel L. Jackson) en THE WHOLE TEN YARDS (Bruce Willis) voor slechts € 5,- verkrijgbaar zijn.

13 december 2005 lanceert Dutch FilmWorks wederom een worp FILMPAKKERS.

WHITE NOISE Single Edition
The Dead Are Trying To Get A Hold Of You
Wie goed luistert, hoort dat de doden met ons proberen te communiceren. In de ruis van de radio klinken stemmen, in het “sneeuwbeeld” van de televisie verschijnen schimmen. Dit zijn de stemmen en gezichten van de doden…

De succesvolle architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) is kapot van de dood van zijn vrouw Anna. Wanneer een onbekende man aan zijn deur verschijnt en beweert dat hij via radio en TV boodschappen doorkrijgt van Anna, reageert Jonathan eerst vol ongeloof. Het duurt echter niet lang of ook hij ziet in het sneeuwbeeld van de TV een schim die zijn vrouw zou kunnen zijn. Wanhopig om met haar te kunnen communiceren verdiept Jonathan zich verder in het fenomeen, waarmee hij een deur opent naar een andere wereld. Maar in plaats van de innerlijke rust die hij zoekt, krijgt Jonathan de schok van zijn leven…Sommige stemmen kun je maar beter niet horen…

Met: Michael Keaton (Batman, Desperate Measures, Multiplicity)
Deborah Unger (Stander, The Hurricane, The Game)
Regie: Geoffrey Sax

FEATURES
16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1) - Dolby Digital 5.1 & DTS - Chapter Selection - Subtitles On/Off - Also Available - Engels Gesproken - Nederlands Ondertiteld - Genre: Thriller - Speelduur: 92 Minuten – 12 jaar, angst, grof taalgebruik - Consumentenadviesprijs: € 14,99 (Tijdelijk € 7,50)


ASSAULT ON PRECINCT 13 Single Edition
Unite and Fight
Jake Roenick is een van de weinige agenten die nog dienst heeft. Hij krijgt het onverwacht druk, wanneer er vanwege een sneeuwstorm bezoek komt van een gevangenentransport. De criminelen, onder wie de beruchte Marion Bishop, worden tijdelijk opgesloten in Precinct 13. Wanneer de avond valt, wordt het politiestation overvallen door twee gemaskerde mannen die erop uit zijn om Bishop te vermoorden.
De aanval kan worden afgeslagen, maar men beseft dat Precinct 13 een lange, bloederige nacht te wachten staat.

Met: Ethan Hawke (Lord Of War, Taking Lives, Training Day)
Laurence Fishburne (The Matrix Revolutions, Mystic River, Boyz N The Hood)
Ja Rule (Back In The Day, The Fast And The Furious, Scary Movie 3)
Maria Bello (Secret Window, Coyote Ugly, The Cooler)
Gabriel Byrne (The Bridge Of San Luis Rey, Vanity Fair, The Usual Suspects)
Drea De Matteo (Swordfish, The Sopranos, Dirty Love)
John Leguizamo (Land of the dead, Moulin rouge, Romeo + Juliet)
Regie: Jean-François Richet

FEATURES
16:9 Anamorphic Widescreen (2:40:1) - Dolby Digital 5.1 & DTS - Chapter Selection - Subtitles On/Off - Optional Commentary Director, Writer And Producer - Engels Gesproken - Nederlands Ondertiteld - Genre: Actie / Thriller - Speelduur: 109 Minuten – 16 jaar, angst, geweld - Consumentenadviesprijs: € 14,99 (Tijdelijk € 7,50)

http://www.dfw.nl