Header

De Ernst En Bobbi Sinterklaasshow van 13 nov t/m 4 dec

Zie ginds komt de stoomboot...DE ERNST & BOBBIE SINTERKLAASSHOW 2005

De Ernst en Bobbie Sinterklaasshow swingt ook dit jaar weer de pan uit met de Black-Madrid-All-Star-Pietenband live op het podium!
Een spannend avontuur met Ernst, Bobbie en... Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten!
APELDOORN, BERGEN OP ZOOM, BEVERWIJK, DOETINCHEM, EMMEN, LEEUWARDEN, NOORDWIJKERHOUT, WERVERSHOOF

Zondag 13 november t/m zondag 4 december 2005


Ook dit jaar verwelkomen Ernst en Bobbie in hun eigen Sinterklaasshow de Sint en zijn Zwarte Pieten. Tijdens de anderhalf uur durende show beleven de beide helden weer een spannend avontuur, maar uiteraard kunnen alle jongens en meisjes in de zaal weer uit volle borst meezingen met de liedjes, die live op het podium worden gespeeld door de Black-Madrid-All-Star-Pietenband. En dat swingt natuurlijk de pan uit, met o.a. het muzikale spel “Raad-een-Sinterklaaslied-of-niet”...
Het wordt één groot feest met Ernst en Bobbie, maar voordat Sinterklaas komt, moet er nog worden opgeruimd, en moet het podium worden versierd. Als alles maar op tijd klaar is voordat de Sint er is....

Van zondag 13 november tot en met zondag 4 december 2005 treden Ernst en Bobbie in maar liefst acht steden (APELDOORN, BERGEN OP ZOOM, BEVERWIJK, DOETINCHEM, EMMEN, LEEUWARDEN, NOORDWIJKERHOUT, WERVERSHOOF) met de Ernst & Bobbie Sinterklaasshow op. Twee keer per dag om ± 13.00 uur (zaal open 12.30 uur) en om 16.00 uur (zaal open: 15.30 uur).

DE TOERNEE - LOCATIE AANVANGSTIJD
Zondag 13 november - BERGEN OP ZOOM (De Stoelemat) 13.00 en 16.00 uur
Woensdag 16 november - BEVERWIJK (Sporthal Beverwijk) 13.30 en 16.00 uur
Zaterdag 19 november - EMMEN (Giraf) 13.00 en 16.00 uur
Zondag 20 november - LEEUWARDEN (Kalverdijkje) 13.00 en 16.00 uur
Woensdag 23 november - DOETINCHEM (Sporthal Rozengaarde) 13.30 en 16.00 uur
Woensdag 30 november - NOORDWIJKERHOUT (De Schelft) 13.30 en 16.00 uur
Zaterdag 3 december - APELDOORN (Mheenpark) 13.00 en 16.00 uur
Zondag 4 december - WERVERSHOOF (Partycentrum De Dars)
13.00 en 16.00 uur

ERNST & BOBBIE.... IEDERE DAG OP TV!
De razend populaire kindervrienden en Gouden Stuiver winnaars Ernst en Bobbie zijn dagelijks op televisie bij Jetix te zien. Meestal iedere morgen voor schooltijd en in de middag als de school weer is afgelopen. In oktober 2002 won het Tv-programma de Gouden Stuiver. Deze prijs is de AVRO Televizier ring voor het beste jeugdprogramma.
Iedere vakantie trekken Ernst en Bobbie met een muzikaal theaterprogramma (± 2 uur onderbroken door een korte pauze) kris kras door Nederland. In het programma zitten veel liedjes verwerkt die de kinderen uit volle borst meezingen. Ernst is de betweter, denkt eerst goed na en doet dan pas iets. Bobbie is heel anders. Hij is altijd vrolijk en onbezorgd. Hij doet eerst en denkt dan pas na en vaak denkt hij helemaal niet. Het programma is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar.

ERNST EN BOBBIE OOK OP DVD EN CD
Met trots presenteren Ernst, Bobbie en de rest deze maand de nieuwe DVD – Ernst Bobbie en de rest: De leukste avonturen en de CD – Ernst, Bobbie en de rest: De leukste liedjes 2.

DVD – ERNST, BOBBIE EN DE REST: DE LEUKSTE AVONTUREN
De allerleukste avonturen van Ernst en Bobbie van de afgelopen jaren staan nu bij elkaar op een super grappige DVD. In elk avontuur zit natuurlijk een videoclip en op de DVD kun je ook het nodige aan bonusmateriaal vinden.
Lach mee met de dolle verwikkelingen, swing mee met de leuke liedjes en kijk mee wat er allemaal achter de schermen van Ernst en Bobbie gebeurt... Meer dan 2 uur kijk- en luisterplezier van de twee kinderhelden!
Consumentenadviesprijs: € 9,99

CD – ERNST, BOBBIE EN DE REST: DE LEUKSTE LIEDJES 2
Na het grote succes van de Ernst en Bobbie CD De leukste liedjes is deze maand ook de CD De leukste liedjes deel 2 verkrijgbaar. Consumentenadviesprijs: € 7,99

Toegangskaarten SINTERKLAASSHOW: € 14,50
Kinderen onder de 1 jaar gratis entree. Toegankelijk voor rolstoelen.
Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook op de dag van het optreden aan de zaal verkrijgbaar.
Telefonisch reserveren en bestellen: 0900-3005000

Voor meer informatie over reserveren kan men ook de
“Ernst en Bobbie Show-lijn” bellen (0909 07 09) of on-line bestellen via:
http://www.ernstbobbie.nl

Met meer dan 1.8 miljoen hits per maand een van de meest populaire sites.