Chicken Little soundtrack op 1 november verkrijgbaar

Op 1 november a.s. brengt Walt Disney Records de soundtrack van Chicken Little uit. De CD bevat 15 tracks, waarvan 7 instrumentale nummers gecomponeerd door John Debney. Debney schreef eerder de muziek voor Disney's The Emperor's New Groove, Hocus Pocus, The Princes Diaries 1 en 2 en White Fang 2: The Myth of the Wolf. Hieronder de tracklist. De artwork ontbreekt vooralsnog.

01. Stir It Up - Patti LaBelle
02. One Little Slip
03. Shake a Tail Feather - Barenaked Ladies
04. All I Know - The Cheetah Girls
05. Ain't No Mountain High Enough - Five for Fighting
06. It's the End of the World as We Know It - Diana Ross
07. Don't Go Breaking My Heart - R.E.M.
08. We Are the Champions
09. Wannabe
10. Sky Is Falling - Joss Stone
11. Big Game
12. Dad Apologizes
13. Chase to Cornfield
14. Dodgeball
15. Driving with Dad