Header

Emmy's Voor Lost En Desperate Houswives

LOST en DESPERATE HOUSEWIVES

Winnaars “EMMY AWARDS”

Uitgereikt 18 september Los Angeles, USA.


Zowel de spannende TV-serie LOST als de hilarische TV-serie DESPERATE HOUSEWIVES zijn afgelopen nacht (van 18 op 19 september) in Los Angeles bekroond met prestigieuze Emmy Awards, de belangrijkste onderscheidingen voor televisieprogramma’s. Buena Vista Home Entertainment brengt van beide hitseries het complete eerste seizoen op 1 december op DVD uit.

Lost stond extra in het zonnetje met de winst van de zo genaamde ‘Oscar voor TV’ in de belangrijke categorie “Outstanding Drama Series” (Beste Drama Serie).

Felicity Huffman, die in Desperate Housewives de rol van Lynette Scarvo speelt, won een Emmy in de categorie “Outstanding Lead Actress in a Comedy Series” (Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Komedie). Bovendien werd de regie van beide series bekroond met een Emmy (Lost - “Outstanding Directing for a Drama Series” en Desperate Housewives - “Outstanding Directing for a Comedy Series” ).

In Lost moeten 48 wildvreemden met elkaar zien te overleven als het vliegtuig waarin ze zitten neerstort op een onbewoond eiland. Actie, avontuur en spanning voeren de hoofdtoon als ze moeten samenwerken om enige kans te maken om levend thuis te komen. Zeker als blijkt dat het eiland niet zo verlaten is als het in eerste instantie lijkt...

De chique Lost 7 DVDbox bevat naast het complete eerste seizoen enorm veel extra materiaal.

Heel Nederland is al maanden in de ban van de hitserie Desperate Housewives. De serie biedt een verfrissende en satirische kijk op het dagelijks leven van vijf vriendinnen, wonend in een chique buitenwijk van Los Angeles. Op hilarische wijze zijn we getuige van hun leven, familie en vrienden, liefdes, vriendschappen, onhebbelijkheden, teleurstellingen, geheimen…. Kortom, Desperate Housewives is een beetje soap gecombineerd met een beetje mysterie en een lekkere saus van veel bizarre humoristische situaties. De 6 DVDbox van Desperate Housewives bevat naast het gehele eerste seizoen ook uniek extra materiaal.