Header

Herbie Fully Loaded

Start de motoren!
Een van de meest geliefde en magische karakters in de geschiedenis van de film is terug.
De legendarische Volkswagen-kever die in de zestiger jaren tot een ikoon uitgroeide, wordt sinds kort weer overal op de weg gesignaleerd. Deze keer in gezelschap van de mooie, sexy Lindsay Lohan die als Magggie Peyton droomt van een carrière als autocoureur. Gered van de autosloop groeit de roestige, eigenwijze witte VW-kever Herbie niet alleen uit tot een super raceauto, die de droom van Maggie laat uitkomen, maar hij wordt zelfs verliefd op een... VW-kever.

Naast de VW-kever Herbie worden in Herbie Fully Loaded de belangrijkste rollen vertolkt door Lindsay Lohan, Matt Dillon, Michael Keaton, Justin Long en Breckin Meyer. De film is geregisseerd door Angela Robinson (D.E.B.S.). De productie is in handen van Robert Simonds (Cheaper By The Dozen, Waterboy).
De crew bestaat verder uit de Director of photography Greg Gardiner (Men in Black 2), production designer Daniel Bradford (art director Kill Bill 1 & 2) en componist Mark Mothersbaugh (The Life Aquatic with Steve Zissou, Confessions of a Teenage Drama Queen).

Walt Disney Pictures presenteert:

Herbie Fully Loaded
Een fantastische, doldwaze familiefilm, vol humor, actie en special effects.
Met Herbie, de eigenwijze Volkswagen-kever, die een nieuwe igenaresse krijgt en hem mee laat doen aan de NASCAR race.
Met Lindsay Lohan, Matt Dillon, Michael Keaton
Regie: Angela Robinson


Vanaf 23 november 2005 is Herbie Fully Loaded voor iedereen verkrijgbaar op DVD.
Natuurlijk met veel Bonusmateriaal. Vanaf 22 november reeds te huur.
BONUSMATERIAAL
Aan de DVD Herbie Fully Loaded is ook het leukste bonusmateriaal toegevoegd:
> Gesproken toelichting
De film bekijken met gesproken toelichting van regisseur Angela Robinson
> Deleted scenes
* Deleted scenes
Irwindale Garage
De slaapkamer van Maggie
Maggie wint straatrace
Chicken Shack
Opening Deuken-derby
Garage
Intro: NASCAR race
* Deleted scenes met gesproken toelichting van regisseur Angela Robinson
* Origineel titelconcept met optionele geproken toelichting van regisseur
Angela Robinson
> Bloopers
> Muziek en meer
* Muziekvideo First uitgevoerd door Lindsay Lohan
> Achter de schermen bij Disney
Een kijkje bij de races
Tegen alle regels in; Stunt uit "Herbie Fully Loaded"
Herbie komt tot leven
Gesroken toelichting

Walt Disney Home Entertainment. Genre: komedie. Speelduur: 97’. Keuring: alle leeftijden.
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze Dolby Digital 5.1: Nederlands / Vlaams / Engels / Frans. Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans. 1.85:1 / 16 x 9

HET VERHAAL
Maggie Peyton (Lindsay Lohan) is gek op auto’s. Geen wonder, want ze komt uit een familie van beroemde autocoureurs, die heel wat kampioenen heeft voortgebracht. Onder andere in de legendarische NASCAR races. Kortom, autoracen zit Maggie in het bloed. Eenmaal achter het stuur van een auto voelt ze zich pas echt in haar element.
Vooral als ze het gaspedaal stevig indrukt.

Als eindexamenkado staat dan ook bovenaan haar lijst: een raceauto.

Haar vader en voormalig NASCAR kampioen Ray Peyton, Sr (Michael Keaton) peinst niet over een dergelijk kado. Hij kent alle klappen van de zweep. Met moeite lukt het hem een autoraceteam op de been te houden. Maggie zou met haar racetalent een geweldige aanvulling zijn op het team. Maar na het overlijden van zijn vrouw is hij overbezorgd op zijn energieke dochter. Omdat ze een flinke aanrijding heeft gehad, is een raceauto uitgesloten. Hij wil haar niet ook verliezen.

Op het autokerkhof mag ze een leuk vervoermiddel uitzoeken.
Ze heeft iets sportiefs op het oog, maar de roestige, leuke, witte VW-kever Herbie uit de zestiger jaren, blijft haar aandacht maar trekken. Ooit vierde hij triomfen op de racebaan, maar is helaas op deze schroothoop terechtgekomen. Dit is zijn laatste kans om niet als een pakketje oud ijzer te eindigen. Hij mag dan technisch niet helemaal top zijn, hij heeft wel karakter.

Tot haar grote verbazing verlaat Maggie de sloop in deze onweerstaanbare roestige, ronkende witte VW.

Samen met haar oude schoolvriend Kevin (Justin Long) gaat ze meteen aan de slag om er een racewaardig karretje van te maken. Herbie blijkt heel bijzondere eigenschappen te bezitten. Tijdens een auto-show regelt hij op brutale wijze dat de arrogante racekampioen Trip Murphy (Matt Dillon) Maggie uitdaagt om met haar kever tegen hem te racen.
Herbie krijgt er nu echt plezier in. Hij blijkt sterker, sneller en Herbie-er dan ooit.
Uiteindelijk krijgen beiden bij de NASCAR races de kans om hun dromen uit te laten komen. Herbie wordt zelfs verliefd op een ... Volkswagen-kever.

DE GESCHIEDENIS VAN HERBIE
Herbie wordt in 1963 geboren in een Volkswagen fabriek. Parelwit met chique kleurige belijning op de motorkap, lijkt hij op iedere andere VW-kever. Maar hij is magisch en bezit het karakter van een echte kampioen.
Tussen zijn eerste opwachting in de succesvolle komedie The Love Bug (1969), waarin deze brutale auto ieders hart steelt, en zijn lang verwachte comeback als NASCAR raceauto in de film Herbie Fully Loaded, is hij te zien in vele filmkomedies en TV-series.
Zo geeft hij zijn filmloopbaan een stevige puche door zijn sprankelende optreden in de films Herbie Rides Again (1974), Herbie Goes to Monte Carlo (1977) en Herbie Goes Bananas (1980). Op televisie maakte hij carrière met de uit 1997 daterende TV-serie The Love Bug.
Dan slaat het noodlot toe. Het lijkt alsof iedereen hem opeens vergeten is. Het kan niet aan hem liggen. Hij is nog even energiek en de motor is nog prima in orde. Hij weet dat hij geduld moet hebben. Er zal heus nog wel een moment komen, dat hij weer mag schitteren op het grote doek.

Die dag komt als hij uitgekozen wordt de hoofdrol te spelen in de komische familiefilm Herbie Fully Loaded. Hij is er klaar voor. Hij zal iedereen eens laten zien wat hij nog in zijn mars heeft. Hij doet al zijn stunts zelf. Ook tijdens de races hoeven geen stuntauto’s ingehuurd te worden. Hij laat het pedaal nog eens stevig indrukken....

Te KOOP op DVD vanaf 23 november 2005 - Te HUUR vanaf 22 november

Herbie Fully Loaded wordt gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

http://disney.go.com/disneypictures/herbie/index.html