Header

Buena Vista DVD releases najaar 2005

Graag laten wij nu al het licht schijnen op het verrassende aanbod aan films dat Buena Vista Home Entertainment in de komende maanden tot en met december 2005 op DVD uitbrengt.

Bij deze in het kort op rij de familiefilms, komedies, actiefilms, thrillers…, zowel animatie als live action, die met het mooiste bonusmateriaal zullen verschijnen.

Buena Vista Home Entertainment biedt u een najaar vol verrassingen!10 augustus 2005
POEH’S LOLLIFANTEN FILM
Maak kennis met Lollie de Lollifant, het nieuwe karakter in het Honderd Bunder Bos.
Er klinken trompetachtige geluiden, die alleen van de ‘verschrikkelijke’ Lollifant afkomstig kunnen zijn. Maar Lollie blijkt lief, zit boordevol energie, is onschuldig en speels en wordt het nieuwe vriendje van Roe!
Met nieuwe liedjes van Carly Simon. Na Teigetjes Film (2001) en Knorretjes Grote Film (2003) is Poeh’s Lollifanten Film de derde bioscoopfilm die losjes gebaseerd is op de bekende karakters van de schrijver A.A. Milne.

3-DVD JOHN TRAVOLTA BOX
Met de topfilms LADDER 49, FACE/OFF en PHENOMENON.

Eind augustus 2005
THE PACIFIER
Een van de meest verrassende films, die alleen al in Nederland de afgelopen maanden een paar honderdduizend filmliefhebbers naar de bioscoop heeft getrokken. Met in de hoofdrol Vin Diesel (XXX, The Fast And The Furious) als The Pacifier (babysitter).
Lt. Shane Wolfe (Diesel) is een onverschrokken Navy S.E.A.L. die keihard op de proef gesteld: hij moet het thuisfront verdedigen – in een huis met vijf baldadige kinderen!
Naast Vin Diesel zijn belangrijke rollen weggelegd voor Lauren Graham, Faith Ford en Brittany Show. De regie was in handen van Adam Shankman (Bringing Down The House).

31 augustus 2005
TARZAN 2 – The Legend Begins
Tarzan, Tuk, Tantor en alle andere favoriete figuren zijn terug in een compleet nieuw hilarisch avontuur vol actie. Ga mee terug in de tijd, voor Tarzan koning van de jungle werd en gewoon een speelse jongen was, die probeerde erbij te horen. Zie hoe hij in het avontuur van zijn leven verzeild raakt. Met onweerstaanbare nieuwe liedjes van Phil Collins en in de originele versie o.a. de stem van Glenn Close en de Emmy Award winnende Brad Garrett.

4-DVD WILD COMEDY BOX
Met de onvergetelijke komische films THE LADYKILLERS, BRINGING DOWN THE HOUSE, BRUCE ALMIGHTY en SHANGHAI NOON.

21 september 2005
LILO & STITCH 2
Het onvergetelijke verhaal van Stich en Lilo gaat verder in deze compleet nieuwe, hilarische Disney film.

Er komt bij Stitch een steekje los te zitten en zijn wereldje wordt totaal op z’n kop gezet. Nu moeten Lilo, Nani, Jumba met een heleboel “Ohana” proberen hun grappige vriendje te redden. Met nieuwe muziek, drie originele Elvis Presley songs en gloednieuw bonusmatriaal.

De Speciale Uitvoering van LILO & STITCH (2-Disc)
Beleef LILO & STITCH als nooit tevoren in deze uit 2 Discs bestaande speciale uitgave. Alles waar je zo dol op bent uit de originele, supersonische komedie is terug, met nog veel meer!
Met geheel nieuwe spelletjes, muziekvideo’s en geweldig bonusmateriaal.
Tevens met alternatief einde.

3-DVD STORIES OF SUSPENSE BOX
Met de spannende box office hits THE SIXTH SENSE, DRAGON FLY en COLD CREEK MANOR

4-DVD M. NIGHT SHYAMALAN BOX
Met de topfilms THE VILLAGE, SIGNS, THE SIXTH SENSE en UNBREAKABLE

28 september 2005
THE LIFE AQUATIC
Een unieke avonturen comedy met een enkel uit sterren bestaande cast. Met o.a. Bill Murray, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Michael Gambon, Noah Taylor en Bud Cort. Regie: Wes Anderson

A LOT LIKE LOVE
Ashton Kutcher (The Butterfly Effect) en Amanda Peet (The Whole Nine Yards) in een heerlijke romantische film (in de geest van When Harry Met Sally) van Nigel Cole.
Twee net afgestudeerde teenagers leren elkaar kennen tijdens een vlucht van LA naar New York. Gedurende de volgende 7 jaar kruist hun levenspad zich regelmatig. Is dit hun lot, echte liefde of gewoon toeval?

HOME IMPROVEMENT – TV-serie - SEASON 1 – 4 Disc
Tim Allen schroeft het gelach op als Tim “The Toolman” Taylor in het eerste gedenkwaardige seizoen van HOME IMPROVEMENT. Beleef elk grappig moment opnieuw met de ongelukken aantrekkende presentator en het originele “Tool Time” meisje Pamela Anderson. Deze klassieke komische familieserie werd al in het eerste seizoen genomineerd voor een Emmy.

HOME IMPROVEMENT – TV-serie - SEASON 2 – 4 Disc
Sluit de boor aan en haal de dopsleutels tevoorschijn! Tim Allen hamert het gelach er nagelvast in als Tim “The Toolman” Taylor in het dolkomische tweede seizoen van HOME IMPROVEMENT.

THE GOLDEN GIRLS – TV-serie - SEASON 1 – 4 Disc
Beatrice Arthur, Rue McClanahan, Betty White en Estelle Getty spelen vier oudere vrouwen uit Zuid Florida die samen hun huis, dromen en heel veel kwarktaart delen.
Intelligent, promiscue, dom en dolkomisch zijn deze leuke, totaal verschillende vrouwen die samen een perfecte vriendenkring vormen.. Het is allemaal provocerend plezier en amusement dat je je nog herinnert…en nog veel meer.
Al in het eerste jaar kreeg The Golden Girls een Emmy voor uitstekende komische serie.

THE GOLDEN GIRLS – TV-serie - SEASON 2 – 4 Disc
Geniet van de slimme Dorothy, de welbespraakte Sophia, de naïeve Rose, en Blanche, de . .
nou ja, je weet wel… met het tweede seizoen van één van de grappigste televisieseries aller tijden, THE GOLDEN GIRLS. Voor dit seizoen kreeg deze geliefde serie zijn tweede, opeenvolgende Emmy voor uitstekende komische serie en een Golden Globe voor beste televisiecomedy/-musical.

12 oktober 2005
De Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER (1-Disc)
Eindelijk voor het eerst op Disney DVD

Een van Disney’s meest bekende en meest geliefde sprookjes over het meisje Assepoester die voortdurend door haar gemene stiefmoeder tekort wordt gedaan. Terwijl haar stiefzusjes Anastasia en Drizella luieren, feesten en op haar neerkijken moet Assepoester keihard werken en in het huis de vervelende klusjes opknappen. Alles lijkt goed te komen als ze op een koninklijk bal de prins van haar dromen ontmoet. Maar oh jee, om middernacht verliest ze haar glazen muiltje...

De Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER (2-Disc)
De 2-Disc DVD bevat een extra Disc boordevol nog meer bonusmateriaal.

19 oktober 2005
Zorro – De TV-serie – Season 1 (6-Disc)
Denderende hoeven en een flikkerend zwaard als voorbode van zijn komst… de flitsende “Z” na zijn overwinning! Guy Williams schittert als de legendarische gemaskerde held in dit klassieke avontuur boordevol actie uit de originele TV-serie van Disney!

Halloween
POEH’S LOLLIFANTEN HALLOWEEN
Beleef Halloweenavond in het Honderd Bunder Bos met Roe's nieuwste vriendje Lollie.
POEH’S LOLLIFANTEN HALLOWEEN is een film vol avontuur, onvoorwaardelijke vriendschap en heel veel pret.

LEKKER GRIEZELEN MET DISNEY SCHURKEN
Een heldenverhaal heeft een schurk nodig en de schurken van Disney zijn de beste die ooit op het filmdoek zijn vertoond. Ga mee met de boze koningin uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen als zij een aantal van de gedenkwaardigste schurken en schukachtige momenten uit de geschiedenis van Disney opscharrelt.

9 november 2005
Nu als Special Edition verkrijgbaar:

PARENT TRAP
Deze Speciale Uitvoering van THE PARENT TRAP met Lindsay Lohan in de hoofdrol zit boordevol bonusmateriaal dat je nog nooit eerder hebt gezien.
Hallie Parker is een hip meisje uit Californië, en Annie James, een dametje uit Londen lijken niets gemeen te hebben, totdat ze erachter komen dat ze een tweeling zijn. Samen smeden ze plannen om hun ouders weer bij elkaar te brengen en samen eindelijk het gezin te worden waar ze altijd van hebben gedroomd!

PRETTY WOMAN
Deze uitgebreide speciale uitvoering van PRETTY WOMAN is nog onweerstaanbaarder dan ooit, met compleet nieuw, nog nooit eerder vertoond bonusmateriaal.
Zakenman Richard Gere krijgt tijdens een zakenreis in Los Angeles gezelschap van de pas begonnen callgirl Julia Roberts (Beste Actrice, Erin Brockovich, 2000). Het begin van en geweldige liefdeskomedie boordevol romantiek en subtiele humor.

GONE IN 60 SECONDS
Zet je schrap voor de uitgebreide rit van je leven in deze snelle regisseursversie van GONE IN 60 SECONDS van producent Jerry Bruckheimer. Nooit eerder getoonde beelden en versterkt geluid geven extra pit aan deze toch al snelle, succesvolle actiefilm met Nicolas Cage, Robert Duvall en de sexy Angelina Jolie in de hoofdrollen. Een legendarische opvoerder van auto's (Cage) denkt dat hij het jachtige leven achter zich heeft gelaten, tot hij zijn rust moet opgeven om zijn jonge broer uit de greep van een misdadiger te redden.

COYOTE UGLY
Mega-producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder Piper Perabo. Nu met extra bonusmateriaal.
De verlegen en onschuldige Violet Sanford (Perabo) verhuist naar New York en vindt door een speling van het een baantje als serveerster in de populairste nachtclub van New York. Een avontuur begint voor het plattelandsmeisje dat haar dromen najaagt in de grote stad!

23 november 2005
HERBIE FULLY LOADED
Een fantastische familiefilm met Herbie, de eigenwijze Volkswagen kever, die een nieuwe eigenaresse krijgt en hem mee laat doen aan de NASCAR race.
Maggie Peyton (Lindsay Lohan) is gek op auto’s. Geen wonder, want ze komt uit een familie van autocoureurs. Als eindexamencadeau wil ze dan ook het liefst een auto hebben. Een waarmee ze kan racen. Omdat ze een flinke aanrijding heeft gehad, is een racewagen uitgesloten.
Op een autosloperij lukt het Volkswagen kever Herbie haar aandacht te trekken. Uiteindelijk neemt Maggie deze roestige witte Volkswagen mee. Herbie heeft wel heel bijzondere eigenschappen. Hij blijkt een super raceauto te zijn en wordt zelfs verliefd op een Volkswagen Beetle.
Met Lindsay Lohan, Matt Dillon, Michael Keaton. Regie: Angela Robinson.

De Speciale Uitvoering van TOY STORY (1-Disc)
De eerste volledig computer geanimeerde film. Een mijlpaal in de filmgeschiedenis.
Met de zesjarige jongen Andy, speelgoedcowboy Woody, de supercoole Buzz Lightyear, mijnheer Aardappelhoofd, het porseleinen herderinnetje Bo Peep, Dinosaurus Rex, de uitrekbare hond Slinky, deugniet Sid, de hond Scud en... met heel veel, nieuw bonusmateriaal.
Een Walt Disney Pictures / Pixar Animation Studios release.

De Speciale Uitvoering van TOY STORY 2 (1-Disc)
Het favoriete speelgoed is terug in een nieuw avontuur. Actie en humor wanneer Buzz Lightyear en het andere speelgoed er alles aan doen om hun ontvoerde vriend Woody te bevrijden... met heel veel, nieuw bonusmateriaal.
Een Walt Disney Pictures / Pixar Animation Studios release.

MY SCENE GOES HOLLYWOOD – The Movie
Animatie
De meiden van My Scene™ krijgen de smaak van het sterrenleven te pakken in hun allereerste eigen film!
Hun gesprekken over shoppen, mode en leuke jongens worden plotseling onderbroken als ze in New York City middenin een Hollywoodproductie terechtkomen. Het wordt helemaal spannend als Westley wordt uitgekozen om in te vallen voor één van de actrices! Zal de roem haar naar het hoofd stijgen nu ze in de spotlights staat, of zal ze onthouden wie haar allerbeste vrienden zijn?

FANTASTIC FOUR
Hij is er! De langstlopende Marvel® serie in de geschiedenis verschijnt nu voor het eerst op DVD. Ontdek de oorsprong van The Fantastic Four™, en zorg dat je erbij bent als Mr. Fantastic®, The Invisible Woman®, Human Torch® en The Thing® de wereld redden van bastaard Doctor Doom® en zijn legioen schurken.

BABY EINSTEIN: Dieren uit de buurt
Leerzame avonturen in dierenland. Dieren spreken tot de verbeelding van ieder kleintje. Ze zijn grappig, kleurrijk en je kunt ze heerlijk knuffelen. Op deze DVD maakt uw kindje een vrolijke reis door dierenland. Woef woef, kwaak kwaak, veel plezier!

BIONICLE 3: Web of Shadows
Een web van Leugens. Een web van Bedrog. Een web van Schaduwen. Een compleet nieuw avontuur voor de legendarische helden van BIONICLE®.

14 december 2005
KEIZER KUZCO 2
Wat krijgt een gozer in Hollywood die veel spieren heeft en weing hersencellen? Juist, zijn eigen speelfilm! Met een hoofdrol voor Kronk.

De Speciale Uitvoering van ASSEPOESTER 2
Toen de klok twaalf sloeg was het sprookje nog niet ten einde. Ontdek hoe de legende verder gaat en het leven van Assepoester dreigt te veranderen als ze na haar huwelijksreis terugkeert in het paleis. Geholpen door de Goede Fee en een troep ondeugende muizen waaronder de doldwaze Pieter en Tom, komt ze tot de ontdekking dat als je in jezelf blijft geloven, dromen altijd uitkomen.

SHALL WE DANCE?
Golden Globe winnaar Richard Gere, Jennifer Lopez en Susan Sarandon schitteren in de meest romantische comedy van het jaar. Het leven van de workaholic John Clark (Gere), die zich voelt opgesloten in een saai, geestdodend bestaan, verandert op slag als hij op een avond een beeldschone danslerares (Lopez) tegenkomt. Regie: Peter Chelsom.

KERST
(verkrijgbaar vanaf 14 december 2005)

BABY EINSTEIN – DE MUZIEKDOOS VAN BABY KERSTMAN
Een magische kerstviering voor kleine oortjes en oogjes. Vier samen met uw kind een vrolijk en wijs kersfeest.

DISNEY CHRISTMAS FAVOURITES
Een prachtige verzameling van compleet nieuwe Kerstverhalen met je favoriete Disney vrienden in de hoofdrol!

Al deze titels worden gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en
Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

http://www.disney.nl/dvd
http://www.movieminutes.com