Header

Poeh's Lollifanten Film vanaf 10-8 verkrijgbaar!

Kom en reis mee naar het Honderd Bunder Bos. Laten we met zijn allen genieten van het gloednieuwe avondvullende animatieavontuur; POEH’S LOLLIFANTEN FILM. Een verhaal waarin voor de allereerste keer ooit een nieuw karakter in het Honderd Bunder Bos geïntroduceerd wordt. Niet zomaar iemand. Maak kennis met Lollie, de Lollifant en zie hoe Lollie uiteindelijk de grootste vriendjes wordt met de bekende bewoners van het bos, zoals Teigetje, Roe, Knorretje en natuurlijk Winnie de Poeh. Ook nu weer blijkt dat de dingen niet altijd zijn zoals ze lijken.

Walt Disney Pictures presenteert:
Poeh’s Lollifanten Film

WAT ROMMELT ER DOOR HET HONDERD BUNDER BOS?
Maak kennis met Lollie de Lollifant, het nieuwe karakter in het Honderd Bunder Bos.
Er klinken trompetachtige geluiden, die alleen van de ‘verschrikkelijke’ Lollifant afkomstig kunnen zijn. Maar Lollie blijkt lief, zit boordevol energie, is onschuldig en speels en wordt het nieuwe vriendje van Roe!
Bekend van de bioscoop en vanaf 10 augustus 2005 te koop op DVD en Video

Vanaf 9 augustus te huur op DVD


10 augustus 2005 brengt Walt Disney Home Entertainment deze spannende en vertederende bioscoopfilm uit op dvd en video. Een film die in de Disney collectie niet mag ontbreken. Een vertederend verhaal over hartverwarmende vriendschappen en elkaar accepteren. Met nieuwe liedjes van CARLY SIMON.

Na TEIGETJES FILM (2001) en KNORRETJES GROTE FILM (2003) is POEH’S LOLLIFANTEN FILM de derde bioscoopfilm die losjes is gebaseerd op de zo bekende karakters van de schrijver A.A. Milne.

HET VERHAAL
Een warm, wonderbaarlijk avontuur vol humor, liefde en Lollifanten.
Een rustige dag in het Honderd Bunder Bos wordt opgeschrikt door een vreemd trompetachtig mysterieus geluid dat door de bomen klinkt; een geluid dat alleen maar door een ‘verschrikkelijke’ Lollifant veroorzaakt kan zijn! Die wonen immers in een bos in de buurt. Wat een Lollifant precies is weten Poeh, Teigetje, Knorretje, Roe en de andere vriendjes uit het bos niet. Maar het is vast iets heel engs. Ze zijn meteen in rep en roer.

De dappere en springerige kangoeroe Roe stelt voor de Lollifant te vangen. Daar zijn de anderen het snel over eens. Maar Roe moet thuis blijven. Voor zo’n gevaarlijke expeditie is hij veel te klein.

Samen met Teigetje, Iejoor en Knorretje gaat Poeh het spannende
avontuur tegemoet. Al snel raken ze de richting kwijt en verdwalen ze.
Ze worden ook steeds banger van het onbekende monster.

Tegelijk besluit de nieuwsgierige Roe ook zelf op pad te gaan. Hij voelt zich helemaal niet klein en zeker niet bang. Hij ontdekt een Lollifant die Lollie heet. Zelfs slaagt hij erin Lollie te vangen. Trots op zijn vangst gaat hij op weg om zijn buit aan zijn vriendjes te laten zien. Tot Roe’s grote verrassing blijken Lollifanten erg vriendelijk en willen ze graag spelen. Lollie is helemaal niet gevaarlijk en zelfs ook een beetje bang.
Mama Lollifant is inmiddels ook ongerust. Waar zou haar zoon Lollie uithangen?

Roe vraagt zich af waarom Poeh en de anderen zo bang zijn voor Lollifanten en waarom Lollie zo bang is voor Roe’s vriendjes.
Als ze hebben gezien dat Roe en Lollie goede vrienden zijn geworden, realiseren Poeh, Knorretje, Teigetje en alle anderen zich dat je helemaal niet bang hoeft te zijn voor Lollifanten.

BONUSMATERIAAL
- Tijd voor spelletjes
Verstoppertje met Roe en Lollie
- Achter de schermen bij Disney
Welkom in de familie Lolli

TECHNISCHE SPECIFICATIES
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE

Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels
ONDERTITELING
• Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
BEELDFORMAAT
• 16x9 / 1:85:1
SPEELDUUR
• 65 minuten (exclusief bonusmateriaal)

DE PRODUCTIE
Naar een scenario van BRIAN HOHLFELD en EVAN SPILIOTOPOULOS.
Regie: FRANK NISSEN. Met in de originele versie de stemmen van o.a. JIM CUMMINGS, JOHN FIEDLER, NIKITA HOPKINS, KATH SOUCIE, KAN SANSOM, PETER CULLEN en BRENDA BLETHYN als Mama Lollifant.

Met gloednieuwe liedjes van CARLY SIMON. Muziek: JOEL MCNEELY.

Met in de Nederlands gesproken versie o.a. de stemmen van KICK STOCKHUYZEN, VEERLE BURMEISTER, KEES VAN LIER, JOHN DE WINTER en REINIER STROEVE.

POEH’S LOLLIFANTEN FILM wordt gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

http://www.disney.nl/dvd