Header

The Pacifier vanaf 24 augustus verkrijgbaar op DVD!

Een van de meest verrassende films, die alleen al in Nederland de afgelopen maanden een paar honderdduizend filmliefhebbers naar de bioscoop heeft getrokken, is de supersnelle komedie THE PACIFIER met in de hoofdrol VIN DIESEL (XXX, The Fast And The Furious) als The Pacifier (babysitter).
VIN DIESEL? Maar die kennen we toch alleen maar van actiefilms? Dat klopt!
In de film THE PACIFIER maakt actieheld VIN DIESEL, de man met het kale hoofd, de zware stem en de stevige spierballen, zijn debuut in een komische rol. En hoe!
Het resultaat is een hilarische komedie voor iedereen.
Naast VIN DIESEL zijn belangrijke rollen weggelegd voor LAUREN GRAHAM, FAITH FORD en BRITTANY SNOW. De regie was in handen van ADAM SHANKMAN (Bringing Down The House).

Walt Disney Pictures presenteert:

THE PACIFIER (komedie)

Met actieheld VIN DIESEL in zijn eerste komische rol als The Pacifier (babysitter)
Een hilarische komedie van ADAM SHANKMAN

Verkrijgbaar op HUUR en KOOP DVD vanaf 24 augustus 2005


Vanaf eind augustus is THE PACIFIER verkrijgbaar op DVD. Natuurlijk ook voorzien van BONUSMATERIAAL. Een regelrechte aanrader voor zowel mannen / vrouwen 16 – 35 jaar als families met kinderen.

SYNOPSIS
De Amerikaanse marinier Shane Wolfe is een onverschrokken Navy S.E.A.L., die over de hele wereld het kwaad bestrijdt. Geen taak is voor hem te moeilijk of te gevaarlijk. Maar zijn laatste missie bij de mariniers heeft hij verknald. Wanneer wetenschapper Professor Plummer, die met een uiterst geheim overheidsproject bezig was, wordt vermoord is hij de man die wordt aangewezen in te staan voor de veiligheid van zijn kinderen. Kortom, hij moet aan de slag als babysitter.
Plotseling moet hij vijf baldadige kinderen in toom proberen te houden en moet hij zien te dealen met twee banen die nauwelijks te combineren zijn; de misdaad bestrijden en een huishouden runnen. Een hilarische onderneming waarbij hij al snel merkt dat het nog helemaal niet zo gemakkelijk is om deze slimme kids de baas te zijn.

Met: VIN DIESEL, LAUREN GRAHAM, FAITH FORD, BRITTANY SNOW
Scenario: THOMAS LENNON, BEN GARANT
Regie: ADAM SHANKMAN (Bringing Down The House)

BONUSMATERIAAL OP DE DVD
ACHTER DE SCHERMEN BIJ DISNEY
- Brad Garrett – De Lieve vrede
- Op de set met Mr. Diesel: Actieheld/aardige gozer
- Speciale eenheid tv commercials
Operatie Kwaak
Blijven plakken
Eendjes voeren
Een kwestie van gewicht
X-treme pushups
- Gesproken toelichting

GESPROKEN TOELICHTING
- Regisseur Adam Shankman
- Schrijvers Thomas Lennon en Robert Ben Garant

DELETED SCENES
Shane en Gary
‘Kwaak’
Kickball
Worsteltraining
Autoval

Walt Disney Home Entertainment. Genre: komedie. Speelduur: 91 minuten. Keuring: 6 jaar, angst, geweld
Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Dolby Digital 5.1: Engels / Frans. Ondertiteling: Nederlands /Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden. 2.35:1 / 16 x 9
Verkrijgbaar op HUUR en KOOP DVD vanaf eind augustus 2005

The Pacifier wordt gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.

http://www.disney.nl/dvd
http://www.movieminutes.com