Header

John Travolta DVD Box en Wild Comedy DVD Box in augustu

Buena Vista Home Entertainment presenteert:

3-DVD JOHN TRAVOLTA BOX
LADDER 49 - FACE/OFF – PHENOMENON

Verkrijgbaar vanaf 10 augustus 2005


4-DVD WILD COMEDY BOX
THE LADYKILLERS – BRINGING DOWN THE HOUSE
BRUCE ALMIGHTY – SHANGHAI NOON

Verkrijgbaar vanaf 31 augustus 2005


Vanwege het grote succes brengt Buena Vista Home Entertainment ook in augustus / september DVD-Boxen uit met topfilms die de DVD collectie compleet maken.
De fans van John Travolta kunnen hun hart ophalen aan de 3-DVD JOHN TRAVOLTA BOX met de topfilms LADDER 49, FACE/OFF en PHENOMENON. Verkrijgbaar vanaf 10 augustus.
31 augustus verschijnt de 4-DVD WILD COMEDY BOX met onvergetelijke films als THE LADYKILLERS, BRINGING DOWN THE HOUSE, BRUCE ALMIGHTY en SHANGHAI NOON.

3-DVD JOHN TRAVOLTA BOX
LADDER 49 - FACE/OFF - PHENOMENON
Keuring: 16 jaar. Verkrijgbaar vanaf 10 augustus 2005

LADDER 49
Their greatest challenge lies in rescuing one of their own
De brandweermannen van Ladder 49 vormen een bekwaam en professioneel korps. Maar bij het vervullen van deze taak, zetten zij ook hun eigen leven op het spel.
Een uitslaande brand in een fabriek langs de haven van Baltimore zet het brandweerkorps op scherp. Met heldenmoed gaan Jack Morris (Joaquin Phoenix) en zijn collega’s de vuurzee in op zoek naar mensen, die ze nog kunnen redden. Het ongeluk slaat toe als Jack, net wanneer hij een overlevende aan de touwladder van een helicopter heeft bevestigd, een paar verdiepingen naar beneden stort. Tientallen meters lager komt hij in een zeer hachelijke situatie terecht, opgesloten tussen brokstukken muur en helse vlammen. In een flits trekken zijn leven en zijn loopbaan als brandweerman aan hem voorbij. Zijn eerste werkdag, de ontgroening door zijn collega’s en de intense behoefte om levens te redden. En naast de opwinding van zijn werk was er ook altijd de dierbare vriendschap met zijn collega brandweerman Tommy Drake en de duurzame liefdesrelatie met zijn gelijkwaardige, sterke vrouw Linda. Altijd knokkend om het beste uit zichzelf en zijn naasten te halen.
Intussen moeten zijn baas Mike Kennedy (John Travolta) en het korps alles op alles zetten om niet alleen het vuur te beteugelen maar ook Jack uit de vuurzee te redden.
[b]Met: Award®-winnende sterren John Travolta en Joaquin Phoenix
Regie:[/b] Jay Russell
Speelduur: 115minuten

FACE/OFF
Al acht jaar lang zit FBI Special Agent Sean Archer (John Travolta) de criminele terrorist Castor Troy (Nicolas Cage) op de hielen. Hij is vastbesloten hem vroeg of laat in te rekenen, omdat Troy de dood van Archor’s zoon op zijn geweten heeft. De urgentie is nu groter dan ooit aangezien Troy een biologisch wapen in Los Angeles verborgen heeft.
Een revolutionaire medische techniek stelt hem in staat om met het uiterlijk van de doodverklaarde crimineel te infiltreren in zijn organisatie. De terrorist echter blijkt slechts in coma en weet zich te hullen in het fysiek van agent Archer.
Met: John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen, Gina Gershon, Nick Cassavetes
Scenario: Mike Werb, Michael Colleary
Regie: John Woo
Speelduur: 138 minuten

PHENOMENON
Het leven van garagehouder George Malley (John Travolta) gaat zo zijn gangetje. In een rustig dorp leidt hij, net als de andere bewoners, een ongecompliceerd leven. Hij is een gewone jongen met een middelmatige intelligentie.
Totdat hij na het vieren van zijn verjaardag buiten voor de kroeg een vreemd licht ziet. Het schijnsel is ver weg, maar toch wordt hij er door getroffen. Sinsdien is hij niet meer dezelfde.
Opeens blijkt hij superintelligent te zijn. Hij kan perfect schaken, verslindt –tig boeken per dag en kan binnen een half uur een taal onder de knie krijgen.
Daarnaast bezit hij nu opeens ook bijzondere gaven waarmee hij mensen van hun pijn af kan helpen. Dit gaat de gemeenschap wel erg ver. Binnen een mum van tijd zien zij hun garagehouder als een freak bij wie ze uit de buurt moeten blijven. De enige die hem trouw blijft is Lace Pennamin, een gescheiden vrouw, en zijn beste vriend Nate Pope, een rol van Forest Whitaker.
Met: John Travolta, Kyra Sedgwick, Forest Whitaker, Robert Duvall
Scenario: Gerald Di Pego
Regie: Jon Turteltaub
Speelduur: 123 minuten

4-DVD WILD COMEDY BOX
THE LADYKILLERS – BRINGING DOWN THE HOUSE - BRUCE ALMIGHTY – SHANGHAI NOON
Keuring : 12 jaar - Verkrijgbaar vanaf 1 september 2005

THE LADYKILLERS
The greatest criminal minds of all time have finally met their match
De keurige, dubieuze professor Goldthwait Higginson Dorr III, Ph. D. (Tom Hanks) heeft een groep boeven om zich heen verzameld, waarmee hij de kraak van de eeuw wil plegen.
De bendeleden bestaan uit een expert op het gebied van explosieven, een expert in het graven van tunnels, een dommekracht met stevige spierballen en een uiterst belangrijke infiltrant.
Als uitvalsbasis hebben ze het oog laten vallen op de kelder van Mevrouw Munson (Irma P. Hall), een nietsvermoedende, gelovige oude dame. Vanuit haar grote kelder willen ze een tunnel graven naar de buit. Ze wenden voor dat ze de ruimte nodig hebben om hun kerkmuziek te repeteren. Al snel wordt duidelijk dat de bendeleden niet slim genoeg zijn. Een groter probleem is het feit dat ze de oude dame grondig hebben onderschat. Wanneer Mrs. Munson lucht krijgt van het plan en de politie dreigt te bellen, besluiten de vijf zware jongens haar uit te schakelen. Hoe moeilijk kan het immers zijn om een oud dametje voor eeuwig het zwijgen op te leggen?
Met: Academy Award® winnaar Tom Hanks, Irma P. Hall, Marlon Wayans, J.K. Simmons, Tzi Ma, Ryan Hurst
Scenario en regie: Academy Award® winnaars Joel en Ethan Coen.
Speelduur: 100 minuten

BRINGING DOWN THE HOUSE
Everything he needed to know about life, she learned in prison.
Advocaat Peter Sanderson (de hilarische Steve Martin) – een nette, gescheiden, zenuwachtige workaholic – ontmoet een wellustige juriste tijdens het chatten op het internet en maakt een afspraakje. In plaats van een soulmate komt hij oog in oog te staan met een spontane, impulsieve vrouw (de voor een Oscar genomineerde Queen Latifah – Beste Bijrol Chicago) die net uit de gevangenis is ontsnapt. Zij wil dat hij haar naam zuivert. Hij wil daarentegen niets met haar te maken hebben. Een goede reden voor haar om zijn leven totaal op zijn kop te zetten. Hilarische ontwikkelingen te over en al snel komt Peter erachter dat hij Charlene wel eens net zo hard nodig kon hebben als zij hem.
Met: Steve Martin, Queen Latifah, Eugene Levy, Jean Smart
Van de producenten van Bandits, The Negotiator, A Murder Of Crows
Regie: Adam Shankman
Speelduur: 101 minuten

BRUCE ALMIGHTY
The guy next door just became the guy upstairs
Bruce Nolan (Jim Carrey) woont in Buffalo, New York en werkt als tv journalist, met als specialisatie: verhalen met een persoonlijk element. Ondanks zijn populariteit en de liefde van zijn vriendin Grace (Jennifer Aniston), is hij op persoonlijk vlak totaal niet gelukkig. Bruce vindt dat de wereld hem niet eerlijk behandelt.
Na de ergste dag van zijn leven vaart Bruce uit tegen God (Morgan Freeman). Hij verwijt God dat hij zijn leven verziekt en het heelal niet goed bestuurt. Tot zijn verbazing geeft deze antwoord. Hij verschijnt voor Bruce in Zijn menselikje vorm. Hij daagt Bruce uit het beter te doen en geeft hem al zijn almachtige talenten. Bruce aarzelt geen seconde en gaat de uitdaging aan...
Met: Jim Carrey, Jennifer Aniston, Morgan Freeman
Van de scenarioschrijvers van o.a. Seinfeld en Saturday Night Live
Regie: Tom Shadyac
Speelduur: 97 minuten

SHANGHAI NOON
Western Action, Eastern Flavor. Won Ton of Adventure.
Jackie Chan, Owen Wilson en Lucy Liu spelen de hoofdrollen in deze krankzinnige, avontuurlijke en vooral komische kungfu film. Spectaculaire stunts, brutaal geweld en fantastische beelden wisselen elkaar af in een gevecht om eer, het koningshuis en een fortuin aan goud.
Wanneer de Chinese Keizerlijke Bewaker Chon Wang (Jackie Chan), die in allerijl naar het wilde en woelige westen afreist om de ontvoerde prinses Pei Pei (Lucy Liu) te redden, de vogelvrije cowboy Roy O’Bannon (Owen Wilson) ontmoet, worden ze geconfronteerd met de gevangenis, vechtpartijen, bordelen en schurken van het laagste soort...
Met: Jackie Chan, Owen Wilson, Lucy Liu
Regie: Tom Dey
Speelduur: 106 minuten