Header

The Machinery Seizoen 2 | myLum

Streamingdienst myLum presenteert het tweede seizoen van de ijzersterke actieserieThe machinery S2

Niets is wat het lijkt in het explosieve tweede seizoen van The Machinery

Vanaf 16 december op myLum en vanaf 20 december op DVD

In Machinery volgen we Olle die opgesloten zit in een gevangenis in Zweden en hoopt op vervroegde vrijlating, maar dan wordt zijn leven opnieuw op zijn kop gezet. Zijn ex-vrouw heeft een moord gepleegd en Olle wordt verdacht van medeplichtigheid. Kan hij doen wat nodig om zijn onschuld te bewijzen en zijn gezin beschermen? The Machinery seizoen 2 zit vol actie, bedrog en familietragedies. The Machinery seizoen is vanaf 16 december te kijken via myLum, de streamingdienst van Lumière, en is 20 december beschikbaar op DVD.

Synopsis:
The Machinery (Maskineriet) is een crimeserie vol actie die zich afspeelt in het grensgebied tussen Noorwegen en Zweden, tussen waarheid en leugens.

Olle Hultén zit een gevangenisstraf van vijf jaar uit in het noorden van Zweden en hoopt dat hij vanwege goed gedrag vroegtijdig vrijkomt. Zijn vooruitzichten smelten echter als sneeuw voor de zon wanneer hij wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan een moord waarvan zijn gestoorde ex-vrouw Monika schuldig aan is. Terwijl hen beiden een zware gevangenisstraf boven het hoofd hangt, probeert Josefin zowel het gezin als het familiebedrijf te leiden. Te midden van alle chaos beslist Olle’s zoon Jimmy het heft in eigen handen te nemen…

Release: 16 december op myLum en 20 december op DVD
Speelduur: 6 afleveringen van 45 min
Taal: Zweeds
Kijkwijzer: 12 jaar, Geweld, Angst en Grof taalgebruik
Screener: mylum.tv Code: perslumdec22. De code is ook te gebruiken voor de titels Missing People en Face to Face seizoen 2.