Header

LeoLeo Het Alpaca Feest - vanaf 7 december in de bioscoop

LeoLeo: Het Alpacafeest!Vanaf 7 december in de bioscoop
Bekijk hier de trailer

Welkom op de Alpaca-boerderij van boer Hector waar de alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen beleven. LeoLeo: Het Alpacafeest! is een Nederlandse productie van Rik Sinkeldam en Andy van Veen voor de allerkleinsten. LeoLeo: Het Alpacafeest! gaat 7 december feestelijk in première bij FC Hyena Amsterdam en is daarna ook in het hele land in de bioscoop te zien via MovieCompany.

Twee alpaca's wonen samen met de vrolijke Yma en haar hondje Pablo op de boerderij van boer Hector in Peru. Als verrassing heeft Hector een nieuw alpaca-vriendje meegenomen. Deze Leo moet in het begin een beetje wennen aan zijn nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn vrolijke en muzikale medebewoners. Nu alpaca Luis bijna jarig is, wil Lea hem verrassen met een groot feest en daar kan Leo haar heel goed bij helpen. Maar het loopt niet zoals gepland en het lijkt erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de alpaca’s om er toch nog een groot feest van te maken?

Met de stemmen van: zangeres Belinda Vermeer, Noa Summers (SuperHond & TurboKat, musical Peppa Pig), Mieke van der Hulst (De Boterhamshow, musical Hello Dolly!, Sister Act), Glenn Coenen (Brugklas, Mascotte), Sabrine Hallewas (De Staff van Sinterklaas, musical Paw Patrol Live: De Grote Race) en Mariëlle van Diessen (musical The Sound of Music)

LeoLeo: Het Alpacafeest! gaat 7 december feestelijk in premiere bij FC Hyena Amsterdam en is vanaf dan in het hele land in de bioscoop te zien.
Lengte film: 65 minuten.

Over MovieCompany
MovieCompany is dit jaar gestart als distributeur en filmproducent en onderscheidt zich door nauw samen te werken met verschillende bioscopen. Oprichters Rik Sinkeldam en Andy van Veen hebben in de afgelopen jaren als (uitvoerend) producent, schrijver en regisseur ruime ervaring opgedaan binnen de filmindustrie.

Op de hoogte blijven van alle releases van MovieCompany?
moviecompany.nl