Header

Nelly Rapp Monsteragent vanaf 12 oktober in de bioscoop

Nelly Rapp: MonsteragentVanaf 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen
Klik hier voor de trailer

Deze herfst wordt het griezelen geblazen met de film Nelly Rapp: Monsteragent. In deze film belandt het elfjarige meisje Nelly op een wel héél spannend logeerpartijtje. Een griezelkomedie vol avontuur, geesten, vampiers en weerwolven. De Zweedse film wordt Nederlands gesproken uitgebracht in de bioscoop met onder anderen de stem van Birgit Schuurman (Casanova’s), Roel Dirven (Huis van Anubis, GTST, Gooische vrouwen) en Hetty Heyting (Zeg 'ns Aaa, Farce Majeure). Nelly Rapp is vanaf 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Synopsis
Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door in het grote, oude huis van haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij lid is van een geheim genootschap dat monsters opspoort, er blijkt zelfs een vampier in de kelder te wonen! De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang voor monsters. Sterker nog, in plaats van gillend naar huis te rennen, wil Nelly juist niets liever dan ook monsteragent worden. Maar er is één probleem: Hannibal vindt Nelly nog veel te jong voor dit macabere beroep. Lukt het haar om Hannibal te overtuigen dat ze dapper genoeg is voor deze taak?

Een griezelige en grappige bioscoopfilm om met het hele gezin van te genieten.


Releasedatum: vanaf 12 oktober in Nederlandse bioscopen
Speelduur: 1 uur en 33 minuten
Taal: Nederlands
Leeftijd: 9+, angst
Genre: Familiefilm
Stemmencast: Naast de stemmen van Birgit Schuurman, Roel Dirven en Hetty Heyting zijn ook Sander de Heer (radioshow De heer Ontwaakt), Jan Elbertse (Bankier van Verzet), Tara Gijsbers, Jantine van den Bosch, Jonathan de Moor, Amber Beishuizen en Romy Winters als Nelly te horen.

Over de distributeur: In the Air
Als onafhankelijke distributeur biedt In the Air films en series aan voor alle exploitatievormen in de Benelux. Ze richten zich uitsluitend op kwalitatieve entertainment, bestemd voor jong en oud, onder de noemer ‘family entertainment that matters’. Voor meer informatie: https://ita-rights.com/.