Header

myLum presenteert Lyckoviken S4 van bestsellerauteur Camilla Läckberg

Lyckoviken S4Vanaf 22 juli op myLum en vanaf 2 augustus op DVD

Het vierde seizoen alweer van deze luchtige, maar spannende Zweedse crimesoap in het kleine dorpje Hammarvik.

Lyckoviken is een heerlijke mix van een moordmysterie en een soap. We volgen de romances, affaires en mysterieuze verdwijningen van de inwoners van het kleine Zweedse plaatsje Hammarvik. De serie is geschreven door bestsellerauteur Camilla Läckberg, die één van de bestverkopende auteurs uit Zweden is. De serie is vanaf 22 juli te zien op myLum.Synopsis
Ook in seizoen 4 van deze luchtige Zweedse crimesoap is auteur Camilla Läckberg niet zuinig met liefdesperikelen, intriges en geheimen. Verdwijningen, ontrouw en politieonderzoeken, alles komt aan bod. Te midden van duistere geheimen die het licht niet mogen zien proberen de inwoners van de kleine gemeenschap van Hammarvik het hoofd boven water te houden.

Releasedatum: vanaf 22 juli op myLum en vanaf 2 augustus op DVD
Speelduur: 8 x 45 minuten
Taal: Zweeds
Leeftijd: 9+
Genre: Misdaad, drama


Dit is niet het eerste boek van Camilla Läckberg dat werd verfilmd naar een serie. Eerder verscheen ook de serie Fjällbackamorden. Ook werden meerdere van haar boeken tot speelfilm bewerkt.


Niet te missen:
Vertrek je op reis? Download thuis via de myLum-app je favoriete series en kijk overal waar je geen toegang tot wifi hebt. Jouw downloads blijven maar liefst 4 weken lang beschikbaar op smartphone, tablet of laptop. Als je nu VIP-fan van myLum wordt, geniet je niet alleen van de mooiste kwaliteitsfilm-en series met de gratis draadloze bluetooth oordopjes Air 1 Go van Happy Plugs, een cadeau van maar liefst €49,99. Ideaal om te kijken én te luisteren in de trein, het vliegtuig, aan het zwembad, op de camping of als je gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van je kinderen.

Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. Ze zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken ze een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor hun service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat ze altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat ze heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv.

De myLum app kan je downloaden in de App Store of Google Play store, en zo kun je streamen via Chromecast of Airplay naar je TV.