Header

Agent Hamilton Seizoen 2 | Lumiere

Agent Hamilton 2Vanaf 29 juli op myLum en vanaf 2 augustus op DVD


In het tweede seizoen van Agent Hamilton volgen we de Zweedse geheim agent Hamilton in vier losse verhalen. Terwijl hij de wereld aan het redden is op verschillende missies in Europa, probeert hij ook zijn kersverse relatie in stand te houden. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.

Vanaf 29 juli keert geheim agent Carl Hamilton terug op myLum met het tweede seizoen van Agent Hamilton. Sinds de laatste keer dat we Hamilton (Jakob Oftebro) hebben ontmoet, is hij verliefd geworden op Lykke (Félice Jankell) en probeert hij zijn liefdesleven te combineren met zijn geheime missies. Dit blijkt niet gemakkelijk en Hamilton komt voor moeilijke dilemma’s te staan.


Synopsis
Het tweede seizoen van de spionagethriller gebaseerd op de Carl Hamilton-boekenreeks van de Zweedse schrijver en journalist Jan Guillou.

Inmiddels is de voormalige navy SEAL Carl Hamilton verliefd geworden, maar zijn relatie blijkt moeilijk te combineren met het leven als geheim agent. In dit seizoen, wat uit vier verschillende verhalen bestaat, gaat Hamilton op gevaarlijke geheime missies in België, Frankrijk en Polen. Terwijl Hamilton zijn best doet om de wereld te redden, komt hij voor lastige keuzes te staan.

Releasedatum: 29 juli op myLum en 2 augustus op DVD
Speelduur: 8 x 45 minuten
Taal: Zweeds, Engels
Leeftijd: 12+
Genre: Misdaad en Actie

Agent Hamilton is gebaseerd op de Carl Hamilton bestsellers van de Zweedse schrijver en journalist Jan Guillou. En kun je geen genoeg krijgen van Agent Hamilton, dan staan ook de films Agent Hamilton - But not if it concerns your daughter en Agent Hamilton - In the interest of the nation met Mikael Persbrandt in de hoofdrol op het platform.

Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. Ze zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken ze een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor hun service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat ze altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat ze heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv.

De myLum app kan je downloaden in de App Store of Google Play store, en zo kun je streamen via Chromecast of Airplay naar je TV.