Header

Nieuw op myLum

Nieuw op myLum - juli 2022


Lyckoviken S4. Het vierde seizoen van de luchtige Zweedse crimesoap waarin de inwoners van de kleine gemeenschap van Hammarvik het hoofd boven water proberen te houden.

Agent Hamilton S2. In dit seizoen, dat uit vier verschillende verhalen bestaat, gaat Hamilton op geheime missie in onder meer Frankrijk, België en Polen.

Hieronder het volledige overzicht.

Lyckoviken seizoen 4


Ook in seizoen 4 van deze luchtige Zweedse crimesoap is auteur Camilla Läckberg niet zuinig met liefdesperikelen, intriges en geheimen. Verdwijningen, ontrouw en politieonderzoeken, alles komt aan bod. Te midden van duistere geheimen die het licht niet mogen zien proberen de inwoners van de kleine gemeenschap van Hammarvik het hoofd boven water te houden.

Speelduur: 8 afleveringen van 45 minuten
Taal: Zweeds
Leeftijd: 9+

Vanaf 22 juli te zien op myLum en vanaf 2 augustus op DVD.

Agent Hamilton seizoen 2


Spionagethriller gebaseerd op de Carl Hamilton-boekenreeks van de Zweedse schrijver en journalist Jan Guillou over de fictieve Zweedse geheimagent Carl Hamilton.

Sinds de laatste keer we Hamilton (Jakob Oftebro) hebben ontmoet, is hij verliefd geworden op Lykke (Félice Jankell). In dit seizoen, dat uit vier verschillende verhalen bestaat, gaat Hamilton op geheime missie in onder meer Frankrijk, België en Polen. De combinatie van zijn leven als geheim agent met een liefdesleven stelt Hamilton voor dilemma’s terwijl hij de wereld probeert te redden …

Speelduur: 10 afleveringen van 45 minuten
Taal: Zweeds, Engels
Leeftijd: 16+

Vanaf 29 juli te zien op myLum en vanaf 2 augustus op DVD.

Over myLum
In een wereld met steeds meer all-you-can-eat streaming abonnementen, zet Lumière met myLum in op een eigenzinnige streamingdienst. We bieden een aantrekkelijk en legaal online alternatief voor onze kwaliteitsseries en -films op dvd en blu-ray, wat piraterij voorkomt. Voor film- en seriefans die het liefst à la carte kijken en kopen in plaats van eindeloos streamen en huren, is myLum een speciaal samengestelde gids met een zorgvuldige selectie van Europa’s mooiste series en films.