Header

Nieuw op myLum

Nieuw op myLum - mei 2022

Beck 9b. Aflevering 3 en 4 van het negende seizoen van de succesvolle detectivereeks waarin de unieke Martin Beck als inspecteur van de Zweedse nationale moordbrigade met zeer uiteenlopende moordzaken te maken krijgt.

Trom. Journalist Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen, The Marco Effect) reist af naar zijn geboortestreek op de Faeröer eilanden nadat hij een mysterieuze boodschap ontvangt van een vrouw die beweert zijn dochter te zijn en voor haar leven vreest. Hannis raakt verwikkeld in een zoektocht vol intriges in de lokale vissersgemeenschap. Deense serie gebaseerd op de romans van de Faeröerse schrijver Jógvan Isaksen.

The Silence. Zesdelige Kroatisch-Oekraïense misdaadserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een inspecteur, een journalist en de vrouw van een politicus kruisen elkaars pad door de dood van drie jonge meisjes.


Hieronder het volledige overzicht.

Beck 9b (afl. 3 en 4)

In het negende seizoen is de hereniging van het Beck-team. De Beck-groep is weer allemaal bij elkaar en erg blij om Martin Beck (Peter Haber) terug te verwelkomen na zijn ziekteverlof. Er zijn ondertussen wel wat moeilijkheden binnen de groep en Becks kleinzoon heeft zich ingeschreven op de politieschool, tegen de zin van zijn moeder maar met veel trots van zijn vader. Het bestrijden van de hedendaagse misdaad vereist immers kracht, een hart en veel intelligentie.

Vanaf nu te zien op myLum en vanaf 24 mei op DVD.

Trom

Journalist Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen, The Marco Effect) reist af naar zijn geboortestreek op de Faeröer eilanden nadat hij een mysterieuze boodschap ontvangt van een vrouw die beweert zijn dochter te zijn en voor haar leven vreest. Bij zijn aankomst blijkt Sonja verdwenen. Hannis raakt verwikkeld in een zoektocht vol intriges in de lokale vissersgemeenschap. Hannis' bevindingen op het eiland brengen hem al snel in conflict met rechercheur Karla Mohr. Zijn verdere zoektocht naar de waarheid ontrafelt een web van leugens en duistere geheimen op het eiland.

Gebaseerd op de romans van de Faeröerse schrijver Jógvan Isaksen.

Vanaf nu te zien op myLum en vanaf 24 mei op DVD.

'|The Silence

Een inspecteur, een journalist en de vrouw van een politicus kruisen elkaars pad wanneer drie jonge meisjes dood worden teruggevonden. Niets wijst op moord maar niemand kan de meisjes identificeren. Het onderzoek leidt hen naar mensenhandel en seksueel kindermisbruik doorheen Oost-Europa.
Zesdelige Kroatisch-Oekraïense misdaadserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat de Kroatische journalist Drago Hedl opschreef in het gelijknamige boek.

De regie is in handen van award winnend regisseur Dalibor Mataníc.

Vanaf 20 mei te zien op myLum en vanaf 24 mei op DVD.

Over myLum
In een wereld met steeds meer all-you-can-eat streaming abonnementen, zet Lumière met myLum in op een eigenzinnige streamingdienst. We bieden een aantrekkelijk en legaal online alternatief voor onze kwaliteitsseries en -films op dvd en blu-ray, wat piraterij voorkomt. Voor film- en seriefans die het liefst à la carte kijken en kopen in plaats van eindeloos streamen en huren, is myLum een speciaal samengestelde gids met een zorgvuldige selectie van Europa’s mooiste series en films.