Header

Gloednieuw seizoen van de Noorse thrillerserie l Wisting seizoen 2B

Gloednieuw seizoen van de Noorse thrillerserie
Wisting seizoen 2BVanaf 24 mei te zien op dvd

In het bloedstollende, gloednieuwe seizoen van de Noorse thrillerserie Wisting volgen we rechercheur William Wisting. Wanneer in Larvik een afgehakt hoofd wordt gevonden, komt William voor zijn moeilijkste zaak ooit te staan. De Noorse thrillerserie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jørn Lier Horst. De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Sven Nordin (Lillyhammer) en Carrie-Anne Moss (The Matrix). De serie is nu te zien op myLum en vanaf 24 mei verkrijgbaar op dvd.

Synopsis
Een beruchte seriemoordenaar ontsnapt aan de politie van Larvik. Alle druk ligt op de schouders van rechercheur William Wisting om hem en zijn mysterieuze handlanger te vatten. Er dreigt een race tegen de klok te ontstaan wanneer in Larvik een afgehakt hoofd wordt gevonden. Wisting komt hierdoor meteen voor zijn moeilijkste zaak ooit te staan. FBI-agent Maggie Griffin keert terug om te helpen bij het onderzoek.


Releasedatum: nu op myLum, vanaf 24 mei op dvd.
Speelduur: 4x 45 minuten
Taal: Noors
Kijkwijzer: 12+, geweld, angst, grof taalgebruik

Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. Ze zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken ze een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor hun service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat ze altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat ze heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv.