Header

myLum presenteert zesdelige misdaadserie l The Silence

myLum presenteert zesdelige misdaadserie
The SilenceVanaf 20 mei op myLum en vanaf 24 mei verkrijgbaar op DVD.

De zesdelige Kroatisch-Oekraïense misdaadserie The Silence, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, doet je op het puntje van je stoel zitten. Een inspecteur, een journalist en de vrouw van een politicus kruisen elkaars pad door de dood van drie jonge meisjes. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Kroatische journalist Drago Hedl en is vanaf 20 mei alleen te zien op streamingplatform myLum en is vanaf 24 mei verkrijgbaar op DVD.

Synopsis
Een inspecteur, een journalist en de vrouw van een politicus kruisen elkaars pad wanneer drie jonge meisjes dood worden teruggevonden. Niets wijst op moord maar niemand kan de meisjes identificeren. Het onderzoek leidt hen naar mensenhandel en seksueel kindermisbruik doorheen Oost-Europa.

De zesdelige Kroatisch-Oekraïense misdaadserie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dat de Kroatische journalist Drago Hedl opschreef in het gelijknamige boek. De regie is in handen van award winnend regisseur Dalibor Mataníc.


Releasedatum: 20 mei op myLum, 24 mei op DVD
Speelduur: 6x 50 minuten
Taal: Russisch
Kijkwijzer: 16+, grof taalgebruik, geweld

Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. Ze zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken ze een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor hun service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat ze altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat ze heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv.