Header

myLum presenteert: State of happiness seizoen 2

State of Happiness S2Vanaf nu op myLum en vanaf 26 april op DVD

Seizoen twee van de Noorse Mad Man. Over olie, status en het grote geld in een klein vissersstadje

Vanaf nu kun je het tweede seizoen van State of Happiness op myLum kijken. Dit Noorse drama is gebaseerd op een gebeurtenis die het vissersstadje Stavanger in de jaren ’70 volledig op zijn kop zette. Door de vondst van het grootste onderzeese oliebassin ooit, raken de inwoners van deze conservatieve kustplaats volledig in de ban van de veelbelovende olie industrie. Het eerste seizoen van de serie vind je ook op myLum. Vanaf 26 april zijn beide seizoenen verkrijgbaar op DVD.


Synopsis
In het tweede seizoen van State of Happiness keren we terug naar het Noorse kuststadje Stavanger. Het seizoen speelt zich af tussen 1977 en 1980, een periode die bepalend is geweest voor de hedendaagse geschiedenis van Noorwegen. Het is het tijdperk van het grote geld en extreme welvaart, maar ook van hebzucht en zware olierampen. De olie industrie heeft inmiddels haar stempel gedrukt op het kleine vissersplaatsje Stavanger. Vijf jaar na het eerste seizoen, hebben veel inwoners hun leven in het teken gesteld van olie, status en geld. Maar de schijnbaar grenzeloze groei komt met een prijs, het zwarte goud maakt immers niet alleen gelukkig.

Releasedatum: Vanaf nu op myLum en vanaf 26 april op DVD
Speelduur: 8x 45 minuten
Taal: Noors en Engels
Leeftijd: 9+

De serie is geschreven door Mette Marit Bølstad en geregisseerd door Petter Næss.

Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. Ze zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken ze een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor hun service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat ze altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat ze heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv.