Header

Nieuw op myLum in de maand oktober

Nieuw op myLum - oktober 2021

The Sommerdahl Murders seizoen 2 (8 afl.)
is een atypische, zomerse Scandinavische crimi. Hoofdinspecteur Dan Sommerdahl onderzoekt moord in de pittoreske Deense badplaats Helsingør met zijn beste vriend, rechercheur Flemming Torp, en zijn vrouw Marianne, een patholoog.

Twin. Dubbelgangerproblemen zorgen voor een heerlijk, sappig drama in deze typische Noorse zwarte komedie met o.a. Kristofer Hivju (Tormund uit Game of Thrones) in een geweldige dubbelrol.

Gösta, een hilarische en schrijnende Zweedse comedyserie van Lukas Moodysson. De jonge kinderpsycholoog Gösta staat voor iedereen klaar, maar de grootste zorgenkindjes blijken zich in zijn eigen omgeving op te houden.

Outlier is een Noorse psychologische thrillerreeks waarin de jonge vrouwelijke profiler Maja Angell een moord probeert op te lossen in de Sami-gemeenschap.

Hierro seizoen 2 bestaat uit 6 afleveringen. De Spaanse whodunit met Candela Peña (Todo Sobre Mi Madre), Darío Grandinetti (Hable con Ella, Relatos salvajes) en nu ook Matias Varela (Narcos, Arne Dahl) is verfijnder dan seizoen 1, heeft een aangrijpender verhaal en nog beter afgestelde spanningsboog.

Hieronder het volledige overzicht.The Sommerdahl Murders seizoen 2


The Sommerdahl Murders S2 (8 afl.) is een atypisch Scandinavische crimi die eens niet somber aanvoelt, wel bijna net zo zomers als CSI Miami. Hoofdinspecteur Dan Sommerdahl onderzoekt moord in de pittoreske Deense badplaats Helsingør met zijn beste vriend, rechercheur Flemming Torp, en zijn vrouw Marianne, een patholoog.

Over myLum
In een wereld met steeds meer all-you-can-eat streaming abonnementen, zet Lumière met myLum in op een eigenzinnige streamingdienst. We bieden een aantrekkelijk en legaal online alternatief voor onze kwaliteitsseries en -films op dvd en blu-ray, wat piraterij voorkomt. Voor film- en seriefans die het liefst à la carte kijken en kopen in plaats van eindeloos streamen en huren, is myLum een speciaal samengestelde gids met een zorgvuldige selectie van Europa’s mooiste series en films.