Header

Feestelijke premiere Berend Botje

Feestelijke première
Berend Botje: het mysterie van het ei in Pathé Arena

Gisteren vond de feestelijke première plaats van de nieuwe Nederlandse familiefilm Berend Botje: het mysterie van het ei. In Pathé Arena waren cast en genodigden aanwezig om als eerste de film te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.


Klik hier voor de trailer
Klik hier voor de titelsong gezongen door Thomas Acda, Pjotr en Doris Zuijderland


Over de film
Dit is de eerste bioscoopfilm over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Thomas Acda als opa Botje, Klaas van Kruistum als vader Botje en de jongste Botje: de 11-jarige Doris Zuijderland die met deze rol haar speelfilmdebuut maakt.

Berend Botje: het mysterie van het ei is vanaf 29 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

@berendbotjedefilm #berendbotjedefilm
www.justentertainment.nl

Over de distributeur
Just Entertainment is opgericht in 2003 en sinds 2019 onderdeel van full-service media- en entertainmentbedrijf Inside Out Media. Just Entertainment is bekend door de uitbreng van een grote verscheidenheid aan films van Nederlandse bodem, zoals Casanova’s, Hartenstraat, F*ck de Liefde, Fashion Chicks en de film van Dylan Haegens. Dit najaar draait Niks Vreemds Aan, Berend Botje en De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje in de Nederlandse bioscopen.