Header

Pokemon animatiefilm vanaf 8 oktober op Netflix

Nieuwste Pokémon-animatiefilm 'Pokémon De Film: Geheimen van de Jungle' op Netflix in Première op 8 oktober 2021 in jaar van 25-jarig jubileum van PokémonInternationale trailer met muziek van Cyn vanaf vandaag te zien

Speciale in-game activeringen ter gelegenheid van film
voor Pokémon Sword, Pokémon Shield en meer

The Pokémon Company International en Netflix hebben vandaag bekendgemaakt dat de volgende animatiefilm van Pokémon wereldwijd – met uitzondering van Japan, China en Korea – op 8 oktober 2021 op Netflix in première gaat. 'Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle' werd in november 2020 wereldkundig gemaakt en is de 23e Pokémon-animatiefilm.

De eerste officiële internationale trailer van de film is vandaag uitgebracht en kan [target=https://www.youtube.com/watch?v=dZc2F6vkoZo]hier[/target bekeken worden. Hierin zijn de nummers 'Always Safe' en 'No Matter What' te horen, die beide door muzikant Cyn speciaal voor de film geschreven en opgenomen zijn. Fans kunnen deze nummers op 8 oktober in de film beluisteren en vanaf vandaag op populaire muziekplatforms streamen. Cyn is tevens een van de bekende artiesten die meedoet aan het muziekprogramma P25 Music ter gelegenheid van 25 jaar Pokémon. Hiervoor heeft ze 'Wonderful', een ander nieuw nummer, geschreven en opgenomen.

"In het jaar van het 25-jarig jubileum van Pokémon wilden we dat fans als een wereldwijde community tegelijkertijd de nieuwste Pokémon-animatiefilm konden beleven", aldus Emily Arons, Senior Vice President Licensing bij The Pokémon Company International. "De Pokémon-animatiefilms vormen een zeer populaire pijler van het merk. En Netflix is de perfecte partner om onze fans overal ter wereld wederom een bijzonder beleving te bieden wanneer we 25 jaar actie en avontuur vieren met Ash en zijn Pikachu."

Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle
Diep in het bos van Okoya leven de Mythical Pokémon Zarude in een troep. Ze hanteren de strikte regel dat buitenstaanders hun territorium niet mogen betreden. Op een andere plek in de jungle woont Koko, een jongetje dat opgevoed wordt door een alleen levende Zarude die de troep verlaten heeft. Koko weet dus niet beter dan dat hij een Zarude is. Op een dag heeft Koko echter bij toeval een ontmoeting met Ash en Pikachu. Dit levert hem zijn eerste menselijke vriend op. Is hij wel een Pokémon? Of is hij eigenlijk een mens? Wanneer een gevaar het Bos van Okoya bedreigt, wordt de band tussen Pokémon en mens – en de liefde tussen ouder en kind – danig op de proef gesteld.

Ter gelegenheid van de aangekondigde film kunnen Trainers vanaf vandaag tevens Dada Zarude en Shiny Celeb – beide zoals ze in de film verschijnen – verkrijgen in Pokémon Sword of Pokémon Shield door zich aan te melden voor e-mailnotificaties van de Pokémon Trainer Club. Trainers die zich hiervoor uiterlijk 25 september 2021 registreren, ontvangen op 7 oktober 2021 een e-mail van de Pokémon Trainer Club met daarin een verspreidingscode voor beide Pokémon.

Fans kunnen bovendien uitkijken naar een cross-over met Pokémon GO ter gelegenheid van de wereldwijde release van 'Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle' op Netflix. Binnenkort worden er meer details bekendgemaakt. In de tussentijd kunnen fans naar de officiële website van de film gaan op Zarude.pokemon.com/nl-nl en online meepraten via #Pokemon25.

Over Pokémon
The Pokémon Company International, een dochteronderneming van The Pokémon Company in Japan, beheert de eigendom buiten Azië. De onderneming is verantwoordelijk voor het merkbeheer, het licentiebeheer, de marketing, de Pokémon Trading Card Game, de tekenfilmserie, home-entertainment en de officiële Pokémon-website. Pokémon is in 1996 in Japan geïntroduceerd en is vandaag de dag een van de populairste entertainmentmerken voor kinderen ter wereld. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.nl.

Over Netflix:
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met meer dan 209 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder mi kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

About Cyn
Los Angeles-based singer-songwriter Cyn made her recording debut with the seven-track EP Mood Swing in 2019, released via Katy Perry’s Unsub Records. Her original songs have been featured on award winning soundtracks, including her contributions “Uh Oh” and “Drinks” for the Oscar-winning film, Promising Young Woman. Hailed by Rolling Stone as a “Song You Need To Know,” “Drinks” broke at Top 40 radio and has amassed over 20 million combined global streams to date. “Drinks” is also featured on the soundtrack for the new HBO Max series “Gossip Girl.” Cyn is the recipient of the 2020 ASCAP Songwriters Hall Of Fame scholarship.