Header

Gloednieuwe titels die binnenkort te zien zijn op myLum

Nieuwe releases op myLum by Lumière


Grow, een spannende thriller die zich afspeelt in het Deense drugsmilieu, met o.a. Lars Mikkelsen.

Total Recall, de cult sciencefiction film van Paul Verhoeven in een subliem nieuw jasje, met allerlei bonusmateriaal.

54 hours, een veelgeprezen serie over het Gladbeck gijzeldrama en het bijhorend mediacircus dat Duitsland 54 uur in de ban hield.

Bekijk het volledige overzicht hieronder.

Grow


Alfa, in Zweden gekend als Blödsbroder, is een razendsnelle Deense thrillerserie met o.a. Lars Mikkelsen. De broers Sebastian Jessen en Andreas Jessen kruipen in de huid van Adam en Jakob.

Wanneer beursmakelaar Adam in het verleden van zijn overleden vader duikt, schuift de grond onder zijn erg ambitieuze voeten weg. Zonder het goed en wel te beseffen wordt hij ondergedompeld in de Deense drugswereld. Zijn criminele honger naar macht krijgt plots een hele andere wending als blijkt dat zijn broer Jakob, een politieagent, de drugskartels onderzoekt…

Total Recall - Restored version


"Get ready for the ride of your life!"

Beleef vintage Verhoeven op zijn best! Voor de restauratie van Total Recall (1990) werd gebruik gemaakt van het originele 35 mm camera negatief. 30 jaar later schitteren Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone nog steeds in dit heerlijk sarcastische science fiction spektakel, gebaseerd op Philip K. Dicks kortverhaal.

De dvd en blu-ray uitgave bevat allerlei bonusmateriaal:

Audio commentary Paul Verhoeven and Arnold Schwarzenegger
Open your mind: scoring Total Recall
Dreamers within the dream: developing Total Recall
Special effects of Total Recall
Making Of
Imaging Total Recall
Total Excess: How Carolco changed Hollywood (Blu-ray only)

54 Hours


‘It’s simply jaw-dropping’ – The Guardian

Veelgeprezen tweedelige serie gebaseerd op het waargebeurde Gladbeck gijzeldrama dat Duitsland schokte in de zomer van 1988.

Twee criminelen overvallen een bank en eisen vrije doorgang van de politie. Ze gijzelen 2 bankbedienden en kapen een volle lijnbus waarmee ze door Duitsland en Nederland vluchten. Intussen worden ze op de voet gevolgd door een menigte sensatiejournalisten en ramptoeristen, die hen als sterren behandelen, en maakt de politie de ene blunder na de andere. Een 54-uur durende odyssee die volledig uit de hand loopt…

Cry Wolf


Vanaf nu te zien: Cry Wolf

De 14-jarige Holly schrijft een essay op school, waarin ze beweert dat haar stiefvader haar en haar jongere broer fysiek mishandelt. Maatschappelijk werker Lars Madsen (Bjarne Henriksen uit The Killing) plaatst beide kinderen in een pleeggezin. Maar de ouders ontkennen alle beschuldigingen en zijn oprecht in shock. Is Holly te vertrouwen? Wie vertelt de waarheid?

? Robert Award voor beste tv-serie
2021 Nordic TV Drama Screenplay Award / Göteborg
Creator: Maja Jul Larsen (The Legacy)


Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. We zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken we een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor onze service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat we altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat we heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!