Header

myLum presenteert razendsnelle thriller Grow

Streamingplatform myLum presenteertVanaf 17 september 2021 te zien via myLum
en 21 september 2021 op DVD
Klik hier voor de trailer

In Grow (Alfa) kruipen de broers Sebastian Jessen en Andreas Jessen in de huid van Adam en Jakob. Na het verlies van hun vader staan de broers ieder aan de andere kant van de wet; Adam verliest zichzelf in de wereld van drugs en Jakob werkt bij de narcoticabrigade. Grow, met onder anderen Lars Mikkelsen, is vanaf 17 september aanstaande te zien via www.mylum.tv en vanaf 21 september verkrijgbaar op DVD.

In deze razendsnelle thriller volgen we twee broers met botsende levenspaden, de een in het drugsmilieu, de ander aan de goede kant van de wet, als politieagent.


Synopsis
Grow is een spannende thrillerserie over twee broers, elk aan een andere zijde van de wet. Wanneer beursmakelaar Adam in het verleden van zijn overleden vader duikt, schuift de grond onder zijn erg ambitieuze voeten weg. Zonder het goed en wel te beseffen wordt hij ondergedompeld in de Deense drugswereld. Zijn criminele honger naar macht krijgt plots een hele andere wending als blijkt dat zijn broer Jakob, een politieagent, de drugskartels onderzoekt…

Te zien vanaf: 17 september 2021
DVD release: 21 september 2021
Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik, drugs- en/of alcoholmisbruik
Taal: Deens met Nederlandse ondertiteling
Speelduur: 8 x 42 minuten