Header

FEAR is het horrorkanaal op Amazon PrimeHét horrorkanaal op Amazon Prime


ODMedia, Source 1 Media en Premiere TV presenteren FEAR, een entertainment abonneedienst op Amazon Prime Video Channels. FEAR biedt een zeer brede selectie films voor elke fan van angstaanjagende, mysterieuze, keiharde, cult- en/of uitdagende horrorfilms.
Door het stoppen van themakanaal Horrify per 31 juli jl., is FEAR nu het enige themakanaal waar de horrorfan in Nederland terecht kan. FEAR is dan ook hét horrorkanaal met momenteel meer dan 200 horrortitels, zoals Radius, Mayhem, Let us Pray, Sharknado, Terrifier en Howl. Het aanbod van FEAR betreft zowel nieuwe films als klassiekers in verschillende subgenres.

In augustus worden onder meer The Wind Walker (van Tom Chaney met David G.B. Brown, Brian Kruger en Lauren Mae Shafer), Stephen King’s Cell ( van Tod Williams met John Cusack, Samuel L. Jackson en Isabelle Fuhrman) en The Autopsy of Jane Doe (van André Øvredal met Brian Cox, Emile Hirsch en Ophelia Lovibond) toegevoegd.“We zijn enorm enthousiast dat we samen met ODMedia een horrorkanaal hebben kunnen starten op het platform van één van de grootste SVOD partijen in de wereld. Sinds november timmeren we enorm aan de weg en hebben we flink wat horrorfans mogen verwelkomen binnen het nieuwe kanaal”, aldus Willem Sonnemans CEO van Source 1 Media.

Sjef Pijnenburg CEO van ODMedia vult aan: “Vanuit ODMedia hebben we samen de pitch succesvol gepresenteerd voor FEAR bij Amazon. We zijn dan ook enorm trots dat we dit voor elkaar hebben weten te boksen. Voor FEAR verzorgen wij het channel management, design, marketing (i.s.m. S1M en Premiere TV) en technische aanlevering bij Amazon. We zien dan ook een enorme toekomst voor channels in Nederland zoals het zich ook bewezen heeft in de andere landen.”

“Met het stoppen van Horrify en zeer positieve ontwikkelingen binnen ons kanaal is dit nu het moment om officieel FEAR in the picture te zetten. We voorzien tegen het einde van het jaar meer dan 260 films op het kanaal te hebben en daarin marktleider te zijn binnen het horrorgenre” zegt Erik Schuit, CEO van Premiere TV.

Kijk voor het aanbod op www.fearchannel.online en natuurlijk binnen Amazon Prime Video Channels.

Over Source 1 Media
Source 1 Media (S1M) is sinds 2009 uitgever en distributeur van films, TV series, documentaires en lifestyle content voor VOD, TV en DVD / Blu-ray met een sterke focus op de Benelux. S1M brengt elke maand minimaal 4 titels uit en heeft een catalogus van meer dan 500 titels beschikbaar.

Over ODMedia
Met het hoofdkantoor in het hart van Nederland (Utrecht) en lokale vertegenwoordiging in Barcelona, Stockholm, Keulen, Londen, Johannesburg, Warschau, Dubai en Leuven, is ODMedia een toonaangevende leverancier van digitale mediadiensten en heeft het strategische partnerschappen met alle wereldwijde OTT-platforms. Sinds 2004 bieden we een totaaloplossing die ervoor zorgt dat uw content in het juiste formaat, op het juiste platform en op het juiste moment op lokale en internationale platforms wordt geplaatst.

Over Premiere TV
Première TV Distribution, opgericht in 2010, brengt 24 films per jaar uit. In samenwerking met diverse partners worden daarvoor geschikte films ook gereleased in de bioscoop. PTV richt zich vooral op actie/thriller en horror. Recent is de bioscoophit I See You uitgebracht en zal deze in de toekomst ook op het kanaal te vinden zijn voor de consument.