Header

Gloednieuwe titels die binnenkort te zien zijn op myLum

Nieuwe Releases op myLum bij Lumière


Atlantic Crossing, historische dramareeks gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Noorse kroonprinses Martha, die vecht voor haar land tijdens WOII. In de hoofdrollen Kyle MacLachlan (Twin Peaks) en Sofia Helin (The Bridge).

When The Dust Settles en Cry Wolf, 2 nieuwe series van de Deense hofleverancier voor kwaliteitsdrama: DR. Na een terroristische aanslag in Kopenhagen raken de levens van acht ‘total strangers’ volledig verstrikt in When The Dust Settles. In Cry Wolf beschuldigt Holly haar stiefvader van geweld, maar is dat wel zo...?

It's A Sin, Russell T. Davies' bejubelde serie over het begin van de aids-epidemie in London.
Met in de hoofdrol Years & Years zanger Olly Alexander, die samen met Elton John op de BRIT Awards een onvergetelijke versie van de titelsong 'It's a Sin' bracht.

Bekijk het volledige overzicht hieronder. Klik op de afbeelding voor meer info.

Atlantic Crossing

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Noorse kroonprinses Martha, die vecht om haar land te redden, biedt Atlantic Crossing een uniek en nooit eerder vertoond perspectief op de tragische gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Met in de hoofdrollen Kyle MacLachlan (Twin Peaks) en Sofia Helin (The Bridge).

Kroonprinses Martha vlucht naar de Verenigde Staten, waar president Franklin D. Roosevelt en Eleonore haar onderdak bieden. De hechte band tussen Franklin en Martha doet de geruchtenmolen op volle toeren draaien. Bovendien wilt de Noorse kroonprinses de president én het Amerikaanse publiek overtuigen om deel te nemen aan de oorlog.

When The Dust Settles

Een meeslepend drama uit de hoed van de Deense openbare omroep DR (The Killing, Borgen, The Legacy).

Na een terroristische aanslag in Kopenhagen raken de levens van acht ‘total strangers’ volledig verstrikt. Wat ging er vooraf aan dit tragische moment en hoe beïnvloedt het nu de levens van deze verschillende personen?

Een gewelddadige terroristische aanslag is voor hen allemaal een realitycheck: als de dood zo dichtbij is, maak ik me dan druk om de dingen die er écht toe doen?

It's A Sin

Seks, avontuur en verlies in de jaren ’80

Dit 5-delige drama volgt drie jonge homoseksuele mannen die in het begin van de jaren ’80 naar Londen verhuizen. Ze kennen elkaar niet, maar gaan samenwonen. Terwijl ze volop van het leve genieten, worden ze geconfronteerd met een nieuw virus dat de ronde begint te doen. Ondanks de terreur van aids blijven ze geloven in het leven en de liefde. Een wervelende, kleurrijke en ontroerende reeks naar een scenario van Russell T. Davies (Years and Years, Doctor Who).

"Meesterlijke serie" – VPRO cinema

Cry Wolf

De 14-jarige Holly schrijft een essay op school, waarin ze beweert dat haar stiefvader haar en haar jongere broer fysiek mishandelt. Maatschappelijk werker Lars Madsen (Bjarne Henriksen uit The Killing) plaatst beide kinderen in een pleeggezin. Maar de ouders ontkennen alle beschuldigingen en zijn oprecht in shock. Is Holly te vertrouwen? Wie vertelt de waarheid?

? Robert Award voor beste tv-serie
2021 Nordic TV Drama Screenplay Award / Göteborg
Creator: Maja Jul Larsen (The Legacy)

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de titels die er aankomen op mylum.tv en DVD. Het artwork & releasedata zijn onder voorbehoud.Over myLum
In een wereld waarin de 'all you can eat' streaming abonnementen zich opstapelen kiest Lumière bewust voor een 'a la carte' service waarin (meestal gloednieuwe en soms zelfs exclusieve) series per stuk gekocht (en voor altijd gehouden) kunnen worden. We zijn een lokale speler met kantoren in Gent en Amsterdam, en in plaats van voor een groot volume te kiezen, maken we een kleine maar fijne selectie van kwaliteitsfilms en series voor onze service www.mylum.tv. Dit model zorgt er ook voor dat we altijd een eerlijk deel van de opbrengsten kunnen betalen aan de makers van de films en series, iets wat we heel belangrijk vinden. Bovendien kunnen loyale klanten genieten van een vaste korting en allerlei extra’s, zoals gratis series!