Header

Gloednieuwe titels die binnenkort te zien zijn op myLum

Nieuwe titels op myLum.tv


Nieuwe titels op streamingplatform myLum zijn: de thrillerserie Top Dog, een spionageverhaal The Mole: Undercover in North Korea, een nieuw seizoen van de Italiaanse crimeserie Rocco Schiavone, horror met Black Lake seizoen 3 en een Duitse klassieker Unsere Mütter, Unsere Väter.

Rocco Schiavone seizoen 4

Het vierde seizoen van Rocco Schiavone met 2 gloednieuwe afleveringen is opnieuw een seizoen om de vingers bij af te likken. Rocco staat op het punt het land te verlaten terwijl hij zelf een moordverdachte is. Na een dramatische wending kan hij alsnog vrij terugkeren naar zijn leven als assistent hoofdinspecteur. Stevige Italiaanse norse crime.

Top Dog

De thriller en het tegelijk kijkcijferkanon in Zweden Top Dog is gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Jens Lapidus. Zweedse topkwaliteit!

Emily Jansson is een ambitieuze advocate. Teddy is een ex-gevangene die na 10 jaar cel zijn leven weer op orde wil krijgen. Samen zetten ze hun tanden in een ongewone verdwijningszaak.

Unsere Mütter, Unsere Väter

Unsere Mutter Unsere Väter is een 6-delige Duitse serie die 5 vrienden volgt tijdens de Tweede Oorlog en die in 1941 hebben beloofd elkaar terug te vinden na de oorlog.

De Duitse miniserie werd al de hemel in geprezen door onder andere The Guardian en The Independent en krijgt op myLum zijn verdiende plekje.

The Mole: Undercover in North Korea

2-delige documentaire van Mads Brügger (Cold Case Hammarskjöld). The Mole is een waargebeurde spionagethriller over een gepensioneerde chef-kok uit Denemarken, en zijn dubbelleven als geheim agent. Samen met zijn handlanger, een voormalige cocaïnedealer uit Kopenhagen, slaagt The Mole erin te infiltreren in een van meest meedogenloze dictaturen ter wereld: Noord-Korea. Gedurende meer dan 10 jaar dringt het filmteam door tot de kern van een internationaal crimineel netwerk dat wapens en drugs maakt en verhandelt voor de schurkenstaat Noord-Korea.

Hoe ver kunnen ze gaan tot ze ontmaskerd worden?

Black Lake: seizoen 3

In seizoen 3 van Black Lake vergezelt Tess haar vriend Leo naar een groot spelevenement in een afgelegen fabriek diep in de Zweedse bossen. Op die manier willen ze hun relatie een nieuwe boost geven. Het spel krijgt plots een gruwelijke gedaante als de elektriciteit in de fabriek opnieuw begint te werken...

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de titels die er aankomen op mylum.tv en DVD. Het artwork & releasedata zijn onder voorbehoud.