Header

Gloednieuwe titels die binnenkort te zien zijn op myLum

Nieuwe titels op myLum.tv

Dit zijn de titels die nieuw te zien zijn op myLum en op DVD: The Sister en Le bureau des légendes seizoen 4 en 5. Het vijfde seizoen van Le bureau werd geregisseerd door de Franse cineast Jacques Audiard.


The SisterVierdelige ITV-reeks van de makers van Luther.

Hoe ver zou jij gaan om een geheim te bewaren?


Hoewel Nathan alles heeft om gelukkig te zijn – een prachtige vrouw, een warme thuis en een stabiele carrière – knaagt er iets. Een donker geheim over een traumatische nacht uit het verleden blijft hem achtervolgen. Wanneer Bob, een oude bekende, opnieuw in het beeld verschijnt met schokkend nieuws, dreigt Nathan’s wereld uit elkaar te vallen. Geheimen komen aan het licht en Nathan vreest dat alles waar hij al die jaren voor heeft gevochten voor zichzelf én zijn familie, vernietigd wordt. Hoe ver zal Nathan gaan om zijn geheimen te bewaren en te redden wat er te redden valt?

LE BUREAU DES LEGENDES seizoen 4Le Bureau des Légendes geeft je een inkijk in een speciale afdeling van de Franse Inlichtingendienst die undercoveragenten in het buitenland begeleidt en aanstuurt. Na zes jaar undercoverwerk in Syrië, keert geheim agent Guillaume Debailly (alias Malotru) terug naar huis. Daar heeft hij moeite om zijn geheime identiteit te vergeten. Ook het opleiden van een jonge rekruut en het onderzoek naar de verdwijning van een collega in Algerije lopen niet van een leien dakje.

"The Bureau: A gripping European Thriller" - The New York Times

LE BUREAU DES LEGENDES seizoen 5Deze straffe Franse fictiereeks, met Mathieu Kassovitz in de hoofdrol, groeide uit tot een internationale hitserie, werd vergeleken met Homeland en is volgens sommige media de beste Franse serie ooit!

De laatste twee afleveringen van dit seizoen werden geregisseerd door Jacques Audiard.

⭐⭐⭐⭐ - De Standaard

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de titels die er aankomen op mylum.tv en DVD. Het artwork & releasedata zijn onder voorbehoud.