Header

Disney Cruise Line keert terug naar Griekenland in de zomer van 2020Disney Cruise Line keert terug naar Griekenland in de zomer van 2020Het zomerseizoen biedt vijf nieuwe aanleghavens in Europa en keert terug met Alaska, het Caribisch gebied en de Bahama's.

In de zomer van 2020 start Disney Cruise Line met verschillende routes over de hele wereld, waaronder een langverwachte terugkeer naar Griekenland. Ook worden er vijf nieuwe aanleghavens in Europa toegevoegd, zoals Messina in Italië en Katakalon in Griekenland. Samen met een uitgebreid Europees seizoen aan boord van de Disney Magic, bezoekt Disney Cruise Line met haar vloot ook het Caribisch gebied en de Bahama's.

Boekingen zijn mogelijk vanaf 7 maart 2019. Meer details over de routes voor zomer 2020 vindt u hier.

Europese avonturen
Na een onderbreking van vijf jaar keert de Disney Magic in de zomer van 2020 terug naar Griekenland als onderdeel van drie speciale mediterrane reizen die vertrekken vanuit Rome. Tijdens een 12-nachten cruise en twee 9-nachten cruises genieten gasten van de prachtige landschappen en archeologische wonderen van bestemmingen zoals Piraeus, de poort naar Athene; Katakolon, in de buurt van het oude Olympia; en de eilanden Santorini, Mykonos en Kreta.

Elk van deze unieke mediterrane routes combineert een aantal tussenstops in Griekenland met bezoeken aan andere opmerkelijke steden in de regio. Twee van de afvaarten omvatten een nieuwe aanleghaven in Messina, Italië, waar gasten bezienswaardigheden in Sicilië kunnen bezoeken, zoals de Etna, de hoogste en meest actieve vulkaan in Europa, of de Piazza del Duomo, het historische centrum van de stad. De derde biedt voor het eerst in vijf jaar een terugkeer naar de ‘Parel van de Adriatische Zee’: Dubrovnik in Kroatië.
Extra nieuwe aanleghavens in Europa zijn Gdynia in Polen, Nordfjordeid in Noorwegen, Plymouth in Engeland en Zeebrugge in België. Deze nieuwe bestemmingen maken deel uit van de grootse tour door Europa van de Disney Magic in de zomer van 2020. De Disney Magic begint met afvaarten door de Middellandse Zee en langs de Griekse eilanden, voordat zij in de late zomer naar Noord-Europa vertrekt voor cruises naar de Oostzee, de Britse Eilanden en de Noorse fjorden .

Voor het eerst kunnen Disney Cruise Line gasten een nieuwe 5-nachten cruise ervaren. Deze cruise vertrekt vanaf Dover en doet Amsterdam, Burgge en Le Havre aan met een optie om dit te combineren met een overnachting in Disneyland Paris.

Avonturen in Alaska
In 2020 keert de Disney Wonder terug naar Alaska voor het zomerseizoen en opent een wereld van adembenemende vergezichten, prachtige gletsjers en indrukwekkende wilde dieren. Deze routes van zeven nachten vertrekken vanuit Vancouver in Canada, met bezoeken aan Juneau, Skagway, Ketchikan, Icy Strait Point en Dawes Glacier. Elke cruise biedt plezier en avontuur, zowel in de haven als op het schip. Denk hierbij aan adembenemende landschappen en unieke Port Adventures op elke bestemming tot speciale details die de pracht en de geest van Alaska tot leven brengen aan boord.

Tropische reis naar het Caribisch gebied en de Bahamas
Als toevoeging op de 7-nachten oost- en west Caribische cruises vanuit Port Canaveral, nabij Orlando, Florida, zal de Disney Fantasy gedurende de zomer van 2020 verschillende routes volgen naar het Caribisch gebied en de Bahama's. Deze omvatten 5- en 9-nachten Caribische afvaarten, samen met 3-, 4- en 5-nachten cruises in de Bahama’s, waarvan drie met twee stops op het privé-eiland van Disney, Castaway Cay.

De Disney Dream biedt zelfs nog meer mogelijkheden voor gasten om Castaway Cay te bezoeken in de zomer van 2020 met cruises van drie, vier en vijf nachten in de Bahama's, inclusief een reeks afvaarten met twee tussenstops op het privéparadijs.

Deze cruises in het Caribisch gebied en Bahama’s zijn perfect te combineren met een bezoek aan Walt Disney World Resort in Florida voor de ultieme Disney vakantie.

Iedere reis aan boord van de Disney Fantasy en Disney Dream biedt gasten een ervaring vol magisch Disney entertainment inclusief gethematiseerde restaurants, Broadway-style shows en meer. Daarnaast worden ze ook ondergedompeld in de charmante eilandculturen van tropische bestemmingen in de Bahama's en het Caribisch gebied.

Over Disney Cruise Line
Sinds de lancering in 1998 heeft Disney Cruise Line zich gevestigd als een leider in de cruise industrie en biedt ontspanning en Disney entertainment voor gezinnen, volwassenen en kinderen. Disney Cruise Line heeft meer dan 250 onderscheidende prijzen van de reisindustrie ontvangen voor uitmuntendheid in entertainment, dineren, jeugdactiviteiten, spa-faciliteiten en gastenservice. Disney Cruise Line bezit vier schepen: de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Dream en de Disney Fantasy en vaart naar een verscheidenheid aan bestemmingen, waaronder Europa, het Panamakanaal, het Caribisch gebied, Alaska, de Bahama's, en trans-Atlantische bestemmingen. De thuishaven voor Disney Cruise Line is Port Canaveral (Florida), waar een cruise terminal gebouwd is speciaal voor de Disney schepen. Disney Cruise Line is ook eigenaar van Castaway Cay, een privé-eiland in de Bahama's ontworpen als een exclusieve aanloophaven voor Disney schepen. Op dit eiland kunnen gasten genieten van tropische recreatieve activiteiten, zoals snorkelen, varen en zwemmen.